Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Vores hverdag kredser omkring ét centralt emne; at skabe værdi for vores medlemmer. Det er der allerede mere end 300 mode- og tekstilvirksomheder, der nyder godt af. Dansk Mode & Textils rådgivere hjælper dagligt medlemmerne på en lang række essentielle områder. Det giver tryghed, og sparer medlemmerne tid, penge og bekymringer. Samtidig arbejder Dansk Mode & Textil for at skabe optimale rammevilkår for branchen, således at branchen kan udbygge sin position som et af Danmarks vigtigste eksporterhverv.

I Dansk Mode & Textil opererer vi med tre forskellige medlemsskaber:

DM&T Service Medlemskab giver alle medarbejdere i virksomheden adgang til vores tjenester – det vil sige adgang til at bruge DM&Ts panel af brancherådgivere, rabataftaler, Trendstudio, branchenetværk, DM&T jobbørs og rabat eller gratis deltagelse i en række brancherelevante arrangementer.

I får desuden rabat på DM&Ts eksportaktiviteter og har fuld adgang til alle medlemsfordelene på vores hjemmeside: kontraktudkast, artikler, analyser, retningslinjer og seneste nyt på en række brancheområder.

DM&T Fuldt Medlemskab giver jer de samme ydelser plus overenskomst.

Basis Medlemskab giver ingen adgang til rådgivning, men derimod til rabataftaler, Trendstudio, jobbørs, Ginetex symboler og rabat eller gratis deltagelse i en række brancherelevante arrangementer.

Basismedlemsskabet er tiltænkt nystartede virksomheder og er tidsbegrænset til maksimalt tre år. Det betyder i praksis, at man efter en treårig periode som basismedlem kan påbegynde dialogen om et fuldt medlemskab. Ønsker man et fuldt medlemskab tidligere er dette naturligvis altid muligt.

Læs mere om de tre forskellige medlemskaber her.

Vil du vide mere om, hvordan Dansk Mode & Textil kan gøre din hverdag lettere, er du velkommen til at kontakte salgs- og udviklingschef Morten Dybro eller overenskomstchef Lars Schandorff.

Morten Dybro

KONTAKTPERSON

Morten Dybro
Salgs- og udviklingschef
tlf: 97117206 · mobil: 51286595 · md@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil

Lars Schandorff

KONTAKTPERSON

Lars Schandorff
Overenskomstchef, advokat
tlf: 97117236 · mobil: 22220401 · ls@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil