Medlemmerne om os

Dansk Mode & Textil er stolte over den tilfredshed og loyalitet, medlemmerne til alle tider har vist os. Spørgeundersøgelser bekræfter tilfredsheden, og antallet af medlemmer har været stabilt. Det er en stor tilfredshedserklæring - tak for den!

Valuta for pengene

"Dansk Mode & Textil er yderst professionelle og har hurtig responstid - velkommen til en virksomhed, der virkelig giver valuta for pengene”. Peter Hulweg Christiansen, CEO, GEORG JENSEN DAMASK.

En stærk partner

"Som yngre modevirksomhed med voksende forretning, har det været vigtigt for os at teame op med en stærk partner, der har en bred vifte af brancherelaterede kompetencer. Især i juridiske spørgsmål om agentkontrakter, distribution og varemærkeregistreringer har Dansk Mode & Textil været en uvurderlig hjælp. En stor bonus for os, som er en meget tendenspræget virksomhed, er også deres Trendstudio, hvor vi flere gange om året begraver os dybt i diverse trendpublikationer. Jeg tror vores kontingent har betalt sig selv ind flere gange."  Thomas Frederiksen, CEO, Shoe The Bear.

Vi kan på det varmeste anbefale et medlemskab af DM&T

”Som medlem af Dansk Mode & Textil er man sikret faglig og kompetent rådgivning inden for alle facetter af tekstilbranchen. Ball Group har med stor tilfredshed benyttet sig af rådgivning inden for personalejura, agentjura, forsikringsforhold og diverse udviklingsprojekter. Et imødekommende og engageret personale, som kender branchen og dens udfordringer, sikrer hurtig og effektiv sagsbehandling på alle de områder, som ligger lidt ud over de sædvanlige rutiner. Det betyder, at vi som virksomhed får tid og overskud til at fokusere på vores primære forretning. Alt i alt kan vi på det varmeste anbefale et medlemskab af Dansk Mode & Textil". 
Ole Holm, CEO, Ball Group.

Stor kompentence

"Det er svært for ikke at sige umuligt at finde andet end positivt at sige om vor sparring med DM&T's juridiske afdeling, som guider os med stor kompentence i de udfordringer, vi støder på internt som eksternt i vor virksomhed". Michael K. S. Seedorff, MD, Nilorn Denmark A/S.

DM&T er der for os

"Det skinner igennem lige fra den medarbejder, som tager telefonen til den der hjælper i en given sag. Der vises altid stor interesse for os som medlemmer”. 
Helle Thorsen, HR Manager,  ATEX.

Abonnement tjent ind

Set i bakspejlet, skulle vi have meldt os ind i DM&T som nystartet firma, men ‘better late than never’. Vi kan i hvert fald varmt anbefale at melde sig ind i DM&T – Vi har allerede på et halvt år tjent vores abonnement ind". Nikolaj Nielsen, administrerende direktør, Won Hundred.

Blandt de bedste investeringer 

"Vores medlemsskab af DM&T er isoleret set blandt vores bedste investeringer de seneste år. Vi trækker på ressourcer fra DM&T i en lang række situationer fra HR og agentaftaler, over juridiske problemstillinger i forbindelse med kopivarer og mærkevaresikring til kreativ sparring og adgang til salgskanaler. Vi får altid kompetent og "hands-on" rådgivning, der kan omsættes i praksis med det samme." Nicolaj Reffstrup, administrerende direktør, Ganni.

En meget positiv oplevelse

"Her i firmaet sætter vi stor pris på muligheden for at kunne ringe og skrive efter hjælp vedrørende kontrakter og ansættelsesspørgsmål. Derudover har vi fået kyndig advokatsupport, hvilket var en meget positiv oplevelse. Dejligt at have muligheden for at få hjælp af branchekendte folk".
Lisbeth Skov Sinnerup, Design & Productmanager, Sinnerup ApS.

DM&T er fulgt med udviklingen

"Gennem mange år har vi som medlem af Dansk Mode & Textil benyttet os af deres mange kompetenceområder. Vi har specielt draget nytte af deres viden inden for juridiske udfordringer i forbindelse med agenter og distributører. Samarbejdet har altid båret præg af hurtige og professionelle tilbagemeldinger, som på mange måder har lettet vores egne arbejdsopgaver og skabt klarhed om emner langt uden for vores kerneområder. Derudover har Dansk Mode & Textil formået at følge med udviklingen, hvilket gør, at de konstant fremstår som en kompetent partner." Thomas Knudsen, CEO, BACKTEE A/S.

Råd og vejledning til medarbejderne

"Jeg kan jo ikke være alle steder i virksomheden på samme tid. Derfor er det vigtigt for mig at vide, at mine medarbejdere altid har ét sted, de kan få råd og vejledning, hvis de skulle være i tvivl om noget!" 
Anders Hust, indehaver og adm. dir. Claire Group.

Branchen skal være proaktiv - i en fælles organisation

"Vores branche er inde i en spændende udvikling. Skal vi sikre fortsat vækst, er det vigtigt at være proaktiv, og det er vi bedst i en fælles organisation som Dansk Mode & Textil, der kan samle hele branchen." 
Bjørn Bruun, adm. direktør Bruuns Bazaar.

Overblik over sæsonen i Trendstudio

"Jeg bruger tiden i TrendStudio til at danne mig et overblik over sæsonen, inden jeg går i gang med min kollektion. For mig er det utroligt dejligt at sidde i fred og ro, så jeg kan fordybe mig i trendmaterialerne uden at blive forstyrret af telefoner, som man jo typisk gør i sit eget arbejdsunivers." 
Trine Skoller, stifter og kreativ direktør Stella Nova.

DM&T samler branchen, så den bliver en kollektiv success

”Dansk Mode & Textil gør en stor indsats for at gøre København og Danmark til en modemetropol, hvor udenlandsk presse og indkøbere fortsat strømmer til. DM&T samler branchen, så den står stærkt og bliver en kollektiv succes.” Christian Stadil, Ejer, hummel International.

Vi ser DM&T som en vidensbank

”I Stella Nova har vi haft stor glæde af Dansk Mode og Textil's ekspertise i diverse juridiske spørgsmål, hvor vi altid har modtaget hurtig og kompetent rådgivning. Vi ser Dansk Mode og Textil som en vidensbank med specialister, som kan rådgive rundt om virksomheden på det operationelle såvel som det strategiske niveau. Vi mener i høj grad at vi gennem vores medlemskab får ’value for money’.”
Carina Mogensen, Operations & supply chain manager, Stella Nova Copenhagen A/S.

Formidabelt god rådgivning

”Dansk Mode & Textil er en stor støtte i vores daglige forretning, hvor vi løbende gennem årene har benyttet os af deres kursustilbud og formidabelt gode rådgivning. Vi har haft flere sager i relation til personale- og agentforhold, hvor DM&T’s rådgivning har været helt i top, og ikke helt uvæsentligt sparret os for dyre advokatregninger. Vi har også benyttet os, af deres store viden indenfor IPR og toldområdet, hvor vi hurtigt er kommet ind til benet og sammen kommet flot i mål. Det er altid en kompetent, god og hurtig behandling man får hos DM&T, og vi er super glade for vores samarbejde, hvor vi føler, at vi får fuld valuta for vores kontingent”.
Henrik Hansen, Administrerende direktør, LauRie A/S.

DM&T er branchefolk med fingeren på pulsen

"Vi har stort udbytte af vores medlemskab. Såvel i det daglige som i mere strategiske sammenhænge bruger vi de kompetencer, som Dansk Mode & Textil stiller til rådighed. Sparringen har specielt været omkring jura. eksportrådgivning, HR, markedsføring og innovation. Vi oplever en hurtig behandling af vores spørgsmål, ligesom vi får mange gode input, som vi  bruger i vores strategiprocesser. Fordelene er helt klart store ved et medlemskab. Det er branchefolk og fagfolk som har fingeren på pulsen og som har indsigt i en bred palette, som vi har brug for i vores forretningsudvikling. Derfor kan vi klart anbefale andre at melde sig ind i Dansk Mode & Textil." Helle Ghodt, CEO, Melton A/S.

Vi får mulighed for at deltage i spændende projekter

”Gennem vores medlemskab af Dansk Mode & Textil har vi altid mulighed for at få kvalificeret hjælp, til blandt andet juridiske spørgsmål, som sikrer et optimalt samarbejde med vore partnere. Vi får løbende mulighed for at deltage i spændende projekter som sikrer at vi har fokus på vækstfremmende tiltag. Og så får vi adgang til en række rabataftaler, som vi som lille virksomhed ikke selv ville kunne forhandle os frem til.” 
Britt  Andreassen, Manager, Isay.

En god støtte i en travl hverdag

”Hos Edith & Ella har vi været medlem af Dansk Mode & Textil i circa tre et halvt år, og i de år har vi været utrolig glade for deres altid imødekommende og hjælpende tilgang til diverse udfordringer.  At der findes en organisation som Dansk Mode & Textil er en god støtte i en ofte travl hverdag.”
Patrizia Penelope Løgstrup, Edith & Ella.

Med til at sætte en politisk dagsorden for vores branche

”Vi har stor gavn af vores medlemskab hos DM&T - specielt sparringen med de interne advokater og rådgivere har sparret os for mange bekymringer og penge. Vi føler at DM&T er med til at sætte en god politisk dagsorden for vores branche, og de har været en stor del af det, at branchen står mere sammen i dag” 
Erik Andreæ, Managing Director, Brands4Kids.

Meget professionel og seriøs behandling

”Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Dansk Mode & Textil, hvor vi især gør brug af den juridiske rådgivning i forbindelse med vores ansættelseskontrakter og andre personaleanliggender. Vi møder en meget professionel og seriøs behandling af vores sager, hvilket sikrer en hurtig og effektiv arbejdsgang i vores virksomhed.”Michael Andersen, Managing Director, Partner, REDGREEN.

En fornøjelse .......

 Vi har gennem 14 år været medlem af Dansk Mode & Textil og har altid oplevet særdeles kompetent rådgivning i de spørgsmål og problemstillinger vi i PBO Group er stødt på.  Dertil bør vi også rose organisationen for altid at have udtalt sigt dybdegående og sagligt i forbindelse med de sager, der har haft pressens opmærksomhed. Vi oplever imødekommenhed, faglig kompetence på absolut højeste niveau og et reaktionsmønster der altid tilstræbes til hurtigst muligt, en fornøjelse......."  Helle Jørgensen, PBO Group ApS.

Altid hurtig tilbagemelding

”Min oplevelse af DM&T er yderst positiv, ved spørgsmål får jeg altid en hurtig tilbagemelding med en professionel og kompetent vurdering af problematikken. Jeg har specielt benyttet mig meget af den juridiske afdelings kompetencer indenfor diverse områder.” Carin Lundgaard, Managing Director, Cero/Etage. 

DM&T's hjemmeside - et glimrende opslagsværk

"Et medlemskab af DM&T er for os en hurtig og nem adgang til kompetent hjælp og afklaring af mange spørgsmål. Hurtige svar på personale- og overenskomstspørgsmål, hjælp til udformning af diverse kontrakter samt det glimrende ”opslagsværk” DM&T’s hjemmeside udgør, er bl.a. noget af det vi prioriterer højt ved vort medlemskab."  Jens Davidsen, ELAS A/S.