På podiet med FashionAid bred

Foto: DM&T og Vejle Kommune skruer op for ambitionerne og sigter mod at mere end fordoble bidraget til Dansk Røde Kors i forbindelse med det fælles modeshow til august i forhold til sidste år

På podiet med FashionAid

Kom på catwalken med jeres brands, når Vejle Kommune og Dansk Mode & Textil den 14. august genskaber ”Verdens smukkeste catwalk” til fordel for Dansk Røde Kors. Tilmelding senest 1. juni.

19.05.2011

Et anderledes modeshow i saftige, grønne kulisser hentede sidste august nødhjælpspenge hjem til Dansk Røde Kors. Det vil det gøre igen i år, blot denne gang med ambitioner om mere end at fordoble donationen, der i 2010 svarede til en måneds fødevarepakker til over 2.600 mennesker.

De flere penge skal blandt andet komme fra en auktion over styles fra de deltagende modehuse - en begivenhed, der ud over at skaffe kontanter også vil give de donerende brands en ekstra portion rampelys.

Publikum og mediedækning

Eventen, der flere gange er blevet kaldt Verdens smukkeste catwalk, løber også denne gang af podiet ved Vejle Fjord. Denne gang på en 20 meter lang catwalk i Skyttehushaven, som på dagen bliver centrum for en række aktiviteter, der tilsammen forventes at trække tusinder af mulige publikummer til.

Kulissen bliver smuk, modellerne professionelle, og fjordbyens borgmester står for åbningen. Det hele hjælpes på vej af en fælles markedsføringskampagne hen over sommeren og, forventes det, af et pænt presseopbud på dagen.


DM&Ts adm. direktør Preben Friis (2. fh) åbnede sidste års show. Til stede var også de to FashionAid-ambassadører grevinde Cath Danneskiold-Samsøe (3. fh) og Christian Stadil (4. fh) samt Vejles citychef Michael Pedersen (længst th).

Brands kan tilmelde sig

Interesserede virksomheder kan deltage i showet, der finder sted den første søndag efter modeugen, den 14. august kl. 11, for beskedne 5.000 kr., som går ubeskåret til Dansk Røde Kors.

Tilmelding er mulig til og med onsdag den 1. juni 2011 og skal ske pr. mail til FashionAid-ansvarlig i DM&T, Mikkel Gudsøe på mig@dmogt.dk. Deltagere har samtidigt mulighed for at tilmelde 2 personer til en VIP-brunch, der kan nydes inden showet.

Da eventen er begrænset til at vise mellem 15 og 20 brands, er tilmeldte virksomheder først garanteret en plads, når de i uge 23 modtager en specifik bekræftelse fra DM&T.

Læs de nærmere betingelser for deltagelse i FashionAid-showet til støtte for Dansk Røde Kors her.

Se "Ros til verdens smukkeste catwalk".