Companys tilbage på Strøget

IC Company genåbner flagskibsbutikken på Strøget i København. Butikken indrettes efter et nyt koncept udelukkende henvendt til kvinder. Investeringen i butikken er en bevidst offensiv handling i et presset marked, meddeler butikkens ejere.

07.02.2012

Companys har siden 1985 serveret national og international mode til både kvinder og mænd.  Flagskibsbutikken bliver efter en gennemgribende ombygning relanceret under navnet Companys Original og altså udelukkende koncentreret om kvindemode.

I forbindelse med udviklingen af det ny butikskoncept har ejerkredsen bag butikken ladet sig inspirere af internationale shoppingtendenser, hedder det i en pressemeddelelse.

Kunderne tages i hånden
Konkret betyder det eksempelvis, at kunderne vil kunne opleve nærvær i butikken og få hjælp af ”fashion guides” til at navigere rundt i tendenserne.

Den nye butik kommer ligeledes til at fungere som pilotprojekt, nye ideer afprøves og justeres inden de udbredes til resten af Companys-kæden.

Den komplette oplevelse
”Navnet Companys Original symboliserer både at denne butik var den første af alle Companys butikker, men samtidig også at den efter ombygningen adskiller sig fra andre modebutikker. Blandt andet ved at være illustreret i samarbejde med den australske kunstner Elisa Mazzone. De nye omgivelser er vores måde at give kunderne en komplet oplevelse på,” siger Claus Gravesen Brand Director for Companys.
 
Butikken åbner den 22. marts 2012.