Modefirmaet Minimum leverer flotte regnskabstal

Foto: Minimum

Atter godt år for Minimum

Minimum leverer flot årsregnskab og ser både store forandringer og muligheder i fremtiden.

23.03.2015

Minimum A/S har aflagt årsrapport for 2014. Virksomhedens bruttofortjeneste steg fra 42 mio. kr. i 2013 til 50 mio. kr. i 2014, mens resultatet før skat steg fra 13 mio. kr. til 21 mio. kr.
Ved regnskabsårets afslutning udgjorde selskabets egenkapital 27 mio. kr. mod 16 mio. kr. året før. Ifølge ledelsesberetningen betragtes udviklingen i årets resultat som tilfredsstillende, idet aktiviteterne i koncernen har udviklet sig positivt, ikke mindst har eksportaktiviteterne skabt vækst

- Vi har igen i 2014 oplevet god vækst på stort set alle markeder og haft en ganske fornuftig indtjening. Vores forventninger til 2015 er yderligere vækst. Vi har netop afsluttet indsalget til AW 2015, som igen udviser en pæn fremgang. Vi har af strategiske årsager planlagt at anvende en stor del af det kommende års øgede indtjening på aktiviteter, som styrker virksomhedens platform herunder styrkelse af såvel organisation som virksomhedens brands. Forventningerne til indtjeningen vil som følge heraf ligge på samme niveau som resultatet for 2014, udtaler direktør Jacob Fisker. 

- Det er en spændende industri, vi befinder os i. Vi forventer, at fremtiden byder på dels store forandringer og dels mange store muligheder for virksomheden, lyder det fra direktør Jacob Fisker.

Læs også
Minimum åbner første flagskib i Aarhus
Minimum sælger Minus
Minimum sælger Junk de Luxe

Simon Hansen

KONTAKTPERSON

Simon Hansen
Presse- og kommunikationschef
tlf: 97117292 · mobil: 40227222 · sh@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil