Tocifret mio-overskud hos LauRie

Året bød, trods mindre tilbagegang, på en solid bundlinje og vigtige CSR indsatser for LauRie.

27.08.2015

Risskov-virksomheden LauRie A/S med Henrik Hansen og Lena Trend Hansen i spidsen har offentliggjort sit regnskab for 2014/15, og det viser på linje med året før et tocifret overskud på bundlinjen. Regnskabet dækker perioden 1. maj 2014 til 30. april 2015.
Resultatet efter skat blev 12,9 mio. kr. mod 15,2 mio. kr. året før.
Driftsresultatet lå på 17,9 mio. kr. mod 21,5 mio. kr. i 2013/14, mens bruttoresultatet var 29,4 mio. kr. mod 32,8 mio. kr. året før.

LauRie har mere end 1.100 forhandlere i over 20 lande og en eksportandel på omkring 80 procent. Over 95 procent af produktionen finder sted i Europa.

Ifølge ledelsesberetningen har virksomhedens indtjening været under pres af valutakursudviklingen på hovedmarkederne samt af markedssituationen i Rusland og til dels også i  Finland. På den baggrund anser ledelsen resultatet for tilfredsstillende og det fastslås, at der fortsat er stor efterspørgsel efter ikke mindst virksomhedens bukseprogram.

I løbet af regnskabsåret har LauRie arbejdet intenst med CSR. Selskabet blev den 1. juni 2015 medlem af UN Global Compact og tilsluttede sig BSCI den 1. september 2014. Medlemskabet af de to internationale initiativer er led i en treårig strategiplan hos LauRie.

Læs også
LauRie vinder vækstpris
Laurie fordobler resultatet