Globalt pelssamarbejde indleder modeugen

Igen i år danner Industriens Hus ramme for Kopenhagen Furs internationale pelsshow ”Imagine Talents”, der giver unge pelsdesignere unikke muligheder.

19.01.2016

Af Anders Skou Kristiansen, ask@dmogt.dk

For andet år i træk byder Kopenhagen Fur inden for til deres store, internationale pelsshow Imagine Talents. Internationale designstuderende fra hele verden har i samarbejde med Kopenhagen Fur arbejdet stenhårdt på at få deres kreationer klar til showet, der finder sted den 2. februar.

28 håbefulde studerende fra 11 forskellige universiteter og designskoler er repræsenteret med hvert deres pelsdesign, som de alle kæmper for at få klar til det storstilede show.

Deltagerne kommer fra vidt forskellige lande og uddannelsesinstitutioner på tværs af kloden. Således er der både deltagere fra Kina, Sydkorea og Kasakhstan, mens der også vil være kreationer på catwalken fra studerende ved Royal College of Art i London og, naturligvis, fra Designskolen Kolding for at nævne et par stykker fra den brede vifte.  

Alle er de blevet tilbudt råd, vejledning og kompetent hjælp af Kopenhagen Furs buntmagere fra pelsauktionshusets kreative workshop Kopenhagen Studio. Der er ingen begrænsninger på de deltagendes budgetter, hvorfor kun deltagernes fantasi og kreativitet sætter grænser for, hvad de kan sende på catwalken den 2. februar i Industriens Hus.

Sidste år blev resultatet af Imagine Talents en bred vifte af utraditionelle bud på fremtidens trends inden for pels. Igen i år håber Kopenhagen Fur at kunne skubbe grænserne for brugen og opfattelsen af pels til nye højder.