Foto: KENTAUR A/S

KENTAUR A/S fortsætter væksten

Der er vækst over hele linjen for arbejdstøjsleverandøren fra Fredericia. Ledelsen forventer fortsat vækst.

01.04.2016

KENTAUR A/S kommer styrket ud af 2015. Arbejdstøjsleverandøren leverer flot fremgang i bruttofortjenesten, som stiger fra 37,9 mio. kr. til 44,4 mio. kr. Driftsresultatet hæves fra 9,9 mio. kr. til 14,1 mio. kr. Resultat før skat ender på 11,4 mio. kr., hvilket er 4,3 mio. kr. højere end sidste år.

Ledelsen erklærer sig tilfreds med årets resultat, og konstaterer, at selskabet igennem det forgangne år har udbygget sin markedsposition og styrket produktiviteten. Også i KENTAUR hæfter ledelsen sig ved, at kursudviklingen for særligt USD og NOK har påvirket negativt. KENTAUR sælger primært sine produkter på det europæiske marked.

Ledelsen forventer fortsat positiv vækst i 2016.  I beretningen hæfter man sig ved, at selskabet har implementeret en ny og styrket organisation for at leve op til målene og sikre kontinuerlige forbedringer, særligt med henblik på forsyningskæde og kvalitet, som er fokusområder på tekstilservicemarkedet i EU.

Alt dette er i tråd med KENTAUR Strategi 2015-2017, oplyser selskabet.

KENTAUR A/S øger egenkapitalen, således at den med årets udgang udgør 30,4 mio. kr. Egenkapitalens forretning er på 41,6 % i det forgangne år. 

Læs også
Markant fremgang til Kentaur