NÜ forventer vækst som følge af investeringer

Modevirksomheden NÜ har investeret kraftigt i det forgangne år. Det påvirker bundlinjen, men skaber også forventninger.

23.05.2016

Den randrusianske modevirksomhed NÜ A/S øgede bruttofortjenesten fra 13,49 mio. kr. til 14,42 mio. kr. Men årets resultat bliver alligevel en smule mindre end i 2014. i 2015 endte det således på 238.000 kr. mod 1,22 mio. kr. i 2014. Den udvikling skyldes, at NÜ i det forgangne år har investeret kraftigt med henblik på at sikre yderligere vækst i fremtiden.

Og investeringerne har været mange. I løbet af regnskabsåret åbnede NÜ nye butikker i Aalborg og Kolding, stiftede selskabet NÜ USA Inc., opprioriterede salgsorganisationen og investerede på det digitale område. Med etableringen af det amerikanske selskab fulgte også en åbning af en butik på Sunset Plaza i Hollywood. Det har været et begivenhedsrigt år for NÜ, og ledelsen anser derfor også resultatet som tilfredsstillende.

Ledelsen i NÜ forventer, at både nettoomsætningen og resultatet før skat stiger i 2016, og med baggrund i indeværende års indsalg og afkastet af investeringerne, ser det ud til at holde stik.

NÜ blev grundlagt af Jannie og Lars Schacksen i 1997. NÜ kollektionerne forhandles i butikker overalt i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland, England, Irland, Frankrig, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Italien, Canada, USA og Australien. Derudover har NÜ konceptbutikker i ind- og udland.