Foto: CR7 Underwear

JBS mere end fordobler resultatet

JBS har i det forgangne regnskabsår mere end fordoblet resultatet. Samarbejdet med Cristiano Ronaldo giver nu for alvor afkast.

14.02.2017

JBS Textile Group A/S realiserede en omsætningsvækst på  11 % til 232,6 mio. kr. i regnskabsåret 2015/16. Men ser man på driftsresultat og årets resultat er væksten markant højere. Således øgede JBS driftsresultatet fra 8,2 mio. til 16,7 mio. kr., ligesom årets resultat også blev mere end fordoblet. I 2015/16 blev resultatet 12.6 mio. kr. mod 5,9 mio. kr. i det foregående regnskabsår.

Ledelsen, med adm. direktør Michael Alstrup i spidsen, melder om et tilfredsstillende år, hvor der har været fremgang hos hovedparten af selskabets brands. Særligt en del af selskabet har udmærket sig i det forgangne regnskabsår.  

 - Da vi lancerede samarbejdet med Ronaldo, var der mange omkostninger forbundet med det. Men nu er vi virkelig begyndt at høste frugterne af samarbejdet, siger Michael Alstrup til Finans.dk, og forklarer at der efter alt at dømme kommer endnu mere gang i CR7-brandet, når distributørerne fremover kan få produkterne direkte fra produktionsfabrikkerne i USA og Kina. I dag fylder samarbejdet med europamesteren og verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, i omegnen af 20 % af omsætningen.

JBS har generelt haft et godt år, selvom de- ligesom resten af branchen - har været udfordret af valutakurserne, og Michael Alstrup fortæller til Finans.dk, at de investeringer, selskabet har foretaget i de senere år, nu begynder at give afkast.

Sidste år købte JBS HB Textil ligesom selskabet netop har lanceret et samarbejde med skuespillerinden Carmen Electra. Begge dele forventes at bidrage positivt i det kommende år.