A-Tex øger indtjeningen

A-Tex kommer ud af 2016 med en markant stigning i årets resultat. Ledelsen forventer fortsat vækst i 2017.

16.06.2017

Bruttofortjenesten i A-Tex A/S voksede i det forgangne år med beskedne 0,7 mio. kr. Til gengældformåede selskabet at øge årets resultat temmelig markant. 43,6 mio. kr. står der på bundlinjen. I 2015 var det tal 26,8 mio. kr.

Året er gået med at udvikle aktiviteterne i selskabet samtidig med, at der har været fokus på omkostningsstyring samt konsolidering ovenpå de foregående års ekspansion og investeringer.

A-Tex har haft markant fokus på sourcing og logistik, hvilket har styrket konkurrencedygtigheden og skabt en solid platform for fremtidig vækst i både omsætning og indtjening, beretter ledelsen. Derfor forventer ledelsen da også, at 2017 byder på vækst på både top- og bundlinje.

A-Tex udvikler brand identification elementer, eksempelvis hangtags, indpakning og labels, til mode- og tekstilbranchen og har hovedkontor i Herning. A-Tex fusionerede i 2015 med Hong Kong-virksomheden Clotex-Labelon og er i dag en del af TRIMCO Group.

Læs også
A-Tex udpeger ny direktør
A-Tex fusionerer og øger den globale konkurrenceevne