Foto: HAN Kjøbenhavn

Falck-chef tager styringen i HAN

HAN Kjøbenhavn har fundet sin nye adm. direktør i Falck Global Assistance. Han skal være med til at tage virksomheden til næste niveau.

07.06.2017

Det er ikke længe siden, at Tim Hancock forlod modevirksomheden HAN Kjøbenhavn, som han grundlagde sammen med Jannik Wikkelsø Davidsen. Dermed er Jannik Wikkelsø Davidsen nu eneejer af virksomheden, og han har netop udpeget på den tidligere adm. direktør i Falck Global Assistance Daniel Hummel som ny adm. direktør i modevirksomheden. Det skriver Fashion Forum.

Daniel Hummel, som har haft sin nuværende stilling siden 2013, skal ifølge grundlæggeren være med til at flytte modevirksomheden til næste niveau

- Vi har skabt et kreativt produkt, som er kompetitivt herhjemme, såvel som i udlandet. Den gode idé kan drive os så langt, men for at tage virksomheden til næste skridt, har vi brug for tunge kræfter på det administrative plan. Vi har ledt med lys og lygte efter den rigtige mand, og anser det for at være et kæmpe scoop, at vi har fået Daniel Hummel ind. Han er en af de største CEO-talenter herhjemme, så det er vi meget glade for og føler os meget privilegerede over, fortæller Jannik Wikkelsø Davidsen til Fashion Forum.  

Læs hele historien på Fashion Forum