Foto: Minimum

Medejer forlader Minimum

Efter 12 år forlader Jacob Fisker Minimum. Han overdrager alle aktier til sin hidtidige partner Peder Tang.

19.06.2017

Den århusianske modevirksomhed Minimum har igennem de seneste 12 år fungeret som et parløb mellem Peder Tang og Jacob Fisker. Nu har Jacob Fisker valgt at sælge sine aktier, hvilket gør Peder Tang til eneejer. Begge parter understreger, at den ændrede ejerstruktur er uden dramatik, og følger en nøje aftalt plan mellem de to hovedaktionærer. Planen har været på tegnebrættet igennem nogen tid, og selve forhandlingen er også forløbet helt udramatisk, oplyser Fisker og Tang i en pressemeddelelse.

Efter 12 år er det ikke uden følelser, at Jacob Fisker forlader Minimum:  


- Det har været en vemodig, men nødvendig beslutning. Virksomheden har fra starten været vores hjerteblod, og den vil altid have en helt speciel status i mit hjerte. Det fælles og ligeværdige ejerskab har på en stor del af rejsen været en styrke, men med væksten følger rigtig mange store beslutninger, som der skal ageres på hurtigt, og her kompliceres processen af, at enighed skal opnås, siger Jacob Fisker.

Peder Tang er enig med Jacob Fisker i, at det vil være en styrke for Minimum, at der fremover kun er en øverstkommanderende. - Men på det personlige plan er afsked altid trist. Vi har været utroligt stærke sammen, og jeg kommer til at savne det daglige modspil. Til gengæld vil jeg glæde mig over, at vi sammen vil kunne kigge tilbage på en fantastisk rejse, siger Peder Tang.

Jacob Fiskers exit kommer til at betyde, at en række opgaver og ansvar skifter hænder. Derudover ser Peder Tang også behov for at styrke organisationen som en naturlig konsekvens heraf.

- Forretningsplanen for virksomheden fastholdes, og nærheden til kunderne og deres behov vil fortsat være omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør, slutter Peder Tang.