Foto: Nikita Maykov

Etablering af virksomhed i Norge

DM&T’s samarbejdspartner, advokat Dag Midling, giver en guide til, hvad du skal overveje inden etablering i Norge.

05.07.2017

Når en virksomhed skal sælge varer i Norge, kan der hurtigt opstå overvejelser om, hvorvidt det er smart at etablere en juridisk virksomhed i Norge. Der findes nemlig flere alternativer. Man kan i stedet tilknytte en agent eller ansætte en norsk sælger med den danske virksomhed som arbejdsgiver.

Når varer skal afsættes i Norge, opstår ofte en overvejelse om det er hensigtsmæssigt at etablere en juridisk virksomhed i Norge. Der findes nemlig flere alternativer i form af, at man i stedet kan tilknytte en agent, eller ansætte en norsk sælger med den danske virksomhed som arbejdsgiver.

Dansk Mode & Textils samarbejdspartner advokat Dag Midling giver her overblikket over konsekvenserne for etablering i de forskellige scenarier.

Find artiklen her (kræver medlemslogin)

Advokat Dag Midling har eget advokatkontor i Oslo og har lang erfaring med at rådgive bl.a. danske virksomheder om erhvervslivets forhold. Dag Midling har endvidere stor erfaring i ansættelsesretlige emner fra hans tidligere ansættelse hos Norsk Arbejdsgiverforening.

Michael Lund-Nielsen

KONTAKTPERSON

Michael Lund-Nielsen
Chefadvokat, HR & Handelsagentforhold
tlf: 97117235 · mobil: 22220407 · ml@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil

Lars Schandorff

KONTAKTPERSON

Lars Schandorff
Overenskomstchef, advokat
tlf: 97117236 · mobil: 22220401 · ls@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil