Headstart Fashion inviterer til fashionfestival

Festivalen Boxmarket skal bringe branche og forbruger tættere på hinanden.

17.07.2017

Af Cathrine Bangild, cb@dmogt.dk


Moden skal opleves på gaden, mener arrangørerne bag fashionfestivallen Boxmarket, som bliver afholdt i september i år. Headstart Fashion og modedesigner Martin Munch vil bringe moden tilbage til gaden og forbrugeren, og det skal den nye festival altså hjælpe med.


Festivalen henvender sig til alle mode- og livsstilsinteresserede, og formålet er at give forbrugeren et unikt indblik i modeverden ved give forbrugeren mulighed for at mødes i øjenhøjde med modebranchen.


I løbet af to dage vil almindelige danskere kunne møde brands fra Aarhus og Danmark, som udstiller tøj i containere i området ved Balticagade i Aarhus, hvor Headstart Fashion holder til. Her vil der være mulighed for at tale med designere, shoppe tøj, drikke, spise og ikke mindst feste.


“Vi vil gerne give forbrugeren en oplevelse af, hvad Aarhus og Danmark har at byde på. Hos Headstart Fashion vil vi gerne bidrage til at udvikle modebranchen, og det gør vi ved at lave en masse forskellige aktiviteter, som er forretningsudviklende og netværksskabende. Boxmarket er et rigtig godt eksempel på det, vi kan og skal - nemlig at udvikle branchen i samarbejde med branchen”, siger Christian Chapelle i en pressevideo.


Det er gratis at deltage i festivalen, som løber af stablen 16.-17. september. Det vil samtidig være muligt at opleve eventet Aarhus Walks on Water, hvor udvalgte designere fra region Midtjylland samt internationale designere viser tøj på en flydende catwalk.