Vær med, når DM&T samler branchen

Den 10. oktober inviteres mode-, tekstil og livsstilsbranchen til branchedagen Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017. Se de første talere her.

05.07.2017

Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 er hele mode-, tekstil- og livsstilsbranchens branchedag. Her samler vi branchens topledere til en dag, hvor der er fokus på, hvordan man fremtidssikrer virksomhedens forretning. Talere fra ind- og udland giver deltagerne viden giver værdifuld viden, som sikrer, at branchen  kan udbygge sin position som et af landets vigtigste eksporterhverv.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 finder sted den 10/10 2017 på Docken i København. Dørene åbner kl. 8.30, og der bydes velkommen kl. 9.30. Programmet slutter kl. 17. 

Vil du vide mere om baggrunden for topmødet kan du læse en Q&A med Dansk Mode & Textils adm. direktør her.

Vi er stolte af at kunne præsentere de første tre talere. Vi offentliggør løbende nye navne, så følg med på dmogt.dk og i Textuelt, hvis du vil være sikret det fulde overblik.

Mei Chen, International Business Development og Head of Fashion hos Alibaba
Mei Chen har en nøglerolle i forretningsudviklingen hos verdens største webshop, Alibaba. Hun er ekspert i forretningsudvikling og har en enestående indsigt i, hvordan det globale e-commerce-marked for mode udvikler sig. Mei Chen har tidligere arbejdet for Google og General Electric. Hun har en bachelorgrad i business management and finance fra Carlos III Universitetet i Madrid og har studeret på HEC Paris.

Mei Chen giver topmødets deltagere et unikt indblik i Alibabas fremtidsvisioner, deres syn på fremtidens e-handelsoplevelser og hvad det stiller af krav.

Henrik Leslye, erhvervspsykolog, foredragsholder og inspirator
Henrik er en prisbelønnet og erfaren foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver. Han er kendt for sit engagement og smittende humør, der i kombination med hans stærke forskningsbaserede viden, sikrer samtlige deltagere et højt udbytte. Henrik baserer sin undervisning på den nyeste forskning inden for psykologi, ledelse, neuropsykologi og organisationsudvikling. Forskningen inden for disse felter er i disse år i en rivende udvikling og genererer revolutionerende ny viden om, hvordan vi skaber et arbejdsliv fyldt med trivsel, engagement og meningsfuldhed samtidig med, at vi er effektive, resultatskabende og forandringsparate.

Henrik Leslye sikrer, at deltagerne er parat til at håndtere fremtidens medarbejdere og til at imødekomme de krav, det stiller til lederen.

Erick Thürmer, Thürmer Tools. Alumni Singularity University. Konsulent for bl.a. ZARA og H&M
Hvordan går man fra gammeldags industriproduktion til hypermoderne 3D-print og robotteknologi? Erick Thürmer er nærmest personificeringen af disruption og har selv taget rejsen med sit over 100 år gamle familieejede værktøjsfirma – og fungerer i dag som konsulent for fx Zara og H&M. På TOPMØDE 2017 fortæller han om alle udfordringerne, gevinsterne, hemmelighederne, tips og tricks – og afslører hvilke planer tøjgiganter Inditex-brandet Massimo Dutti og H&M har med den nye teknologi.

Invitation til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017
Som medlem af Dansk Mode & Textil skulle du gerne have modtaget din invitation allerede. Er dette ikke tilfældet, kan du kontakte presse- og kommunikationschef Simon Hansen, sh@dmogt.dk. Prisen for medlemmer af Dansk Mode & Textil er kr. 1.495 ex. moms.

Er din virksomhed ikke medlem af Dansk Mode & Textil, har du alligevel mulighed for at deltage. Du skal bare sende en e-mail med dit navn, titel og virksomhedens navn til kursus@dmogt.dk. Husk at skrive TOPMØDE 2017 i emnefeltet.

Da kapaciteten er begrænset kan vi desværre kun invitere virksomhedens C-level (CEO, CFO, CMO, COO osv.). Prisen for at deltage er kr. 2.495 ex. moms.

Simon Hansen

KONTAKTPERSON

Simon Hansen
Presse- og kommunikationschef
tlf: 97117292 · mobil: 40227222 · sh@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil

Thomas Klausen

KONTAKTPERSON

Thomas Klausen
Adm. direktør
tlf: 97117233 · mobil: 22220402 · tk@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil