DAY genbruger og præsenterer items i ny butik

Nyt butikskoncept skal udelukkende sælge tøj sammensat af genbrugsmaterialer fra de tre brands 2NDDAY, DAY Birger et Mikkelsen og DAY ET.

08.08.2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Torsdag den 10. august åbner DAY Birger et Mikkelsen en ny butik på Købmagergade, der navngives DAY SERENDIPITY. Med den nye butik sætter brandet fokus på genbrug.

Butikken vil nemlig sælge tøj og accessories sammensat af genbrugte materialer fra mærkerne
2NDDAY, DAY Birger et Mikkelsen og DAY ET.


”Vi vil prøve kræfter med det, vi har. Derfor har vi fundet ting, vi har haft glæde af før i tiden i andre sammenhæng og givet det en ny funktion. Vi går efter at være mindre strømlinet og arbejde på tværs af de brands, vi har skabt – det har været en virkelig interessant proces”, siger ejer af DAY Birger et Mikkelsen, Keld Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Navnet DAY SERENDIPITY kommer fra idéen om nogle tilfældige hændelser, som udgør en glædelig overraskelse. Brandet vil derfor kombinere genstande fra fortiden og tidligere showpieces og på den måde skabe helt nye styles og ”one off” items.

”SERENDIPITY handler om glædelige overraskelser. Det visuelle udtryk og varerne i butikken skal blive ved med at kunne ændre sig for at forblive interessant for kunderne. Vi vil blive ved med at udfordre os selv og være innovative indenfor DAY universet. Vi håber, at dette bliver fremtiden for vores retail”, afslutter Keld Mikkelsen.