Medina x Custommade støtter velgørenhed

Medina har sammen med Custommade lavet en kollektion, der lanceres under modeugen. Overskud fra salget går til Folkekirkens Nødhjælp, som Medina gennem længere tid har samarbejdet med.

08.08.2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Den danske sangerinde Medina har i de seneste måneder kastet sig over at designe en kollektion sammen med tøjmærket Custommade. Kollektionen lanceres og fremvises i et showroom under modeugen.

Overskud fra salget går til Medinas projekt ’Mevation’ i Folkekirkens Nødhjælp og deres arbejde med verdens fattigste, herunder flygtninge, som er en særlig mærkesag for Medina.

”Flere end nogensinde før flygter fra krig og konflikter rundt omkring i verden. Der er rigtig mange måder at gøre folk opmærksomme på de forfærdelige ting, der sker. Jeg forsøger med Mevation og den her tøjkollektion at engagere danskerne og få dem til at tage stilling. Det her handler ikke om politik, men om at skabe et forum, som handler om medmenneskelighed - og selvfølgelig om at sende penge til mennesker i nød”, fortæller Medina i en pressemeddelelse fra Folkekirkens Nødhjælp.

Kollektionen består af 11 items, som sælges eksklusivt på Boozt.com fra den 7. august 2017. Donationerne fra hvert item rangerer mellem 50 til 600 kr.

“Vi har valgt at gå ind i Mevation projektet, fordi vi ønsker at engagere danskerne og give dem en nem mulighed for at støtte arbejdet med verdens fattigste, ved at købe et - eller flere lækre styles fra Mevation kollektionen”, siger Peter G. Jørgensen, CMO hos Boozt.com.