Bread & Butter by Zalando offentliggør årets program

Livsstilsfestivalen Bread & Butter by Zalando bliver afholdt i Berlin til september. Her kan man blandt andet se Viktor&Rolfs Haute Couture show og deltage i en panelsnak med Dame Vivienne Westwood.

01.08.2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Den 1. – 3. september 2017 afholder Bread & Butter by Zalando nemlig deres andet arrangement i Arena Berlin, hvor mode, musik og mad er i fokus.

Under mottoet ’BOLD’ præsenterer Bread & Butter by Zalando – også kendt som B&&B – det nyeste nye fra nogle af Europas højprofilerede modebrands. I alt viser mere end 40 modebrands deres innovative tiltag og eksklusive design inden for tre forskellige kategorier: Fashion, Urban og Active.

Her vil Viktor&Rolf fremvise deres haute couture kollektion for allerførste gang. Derudover kan du også opleve de interaktive modeshows med blandt andet The Kooples, Selected Femme/Homme og Zalando.

På festivalen tilbyder flere brands også engagerende aktiviteter med workshops og augumented reality-oplevelser. Aktiviteterne er arrangeret af kendte brands såsom Levi’s, Topshop, Mads Nørgaard og RAINS.

Som noget nyt introducerer Bread & Butter by Zalando: B&&B Talks. Det er et engagerende panelformat, med insights fra modeindustriens skarpeste hjerner. Model og aktivist Adwoa Aboah er vært på sit ‘Gurls Talk’, som skal bemyndige kvinder, mens Dame Vivienne Westwood deler sine tanker om vigtigheden af litteratur og kunst.

Bread & Butter by Zalando er en festival, der hylder stil og kultur, som har eksisteret siden 2001. Festivalen inviterer alle til at opleve det nyeste inden for mode og musik med eksklusive produkter og oplevelser.