Foto: Designers Remix / Grundlægger og kreativ direktør Charlotte Eskildsen

Designers Remix satser cirkulært

Designers Remix’ nye projekt Preloved Remix skal mindske ressourcespild ved at genbruge kunders brugte tøj. Det bliver præsenteret under brandets show under modeugen.

03.08.2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Det danske modebrand, Designers Remix opfordrer sine kunder til at aflevere deres brugte Designers Remix tøj tilbage, når de ikke længere bruger det. Det skriver Fashion Forum. Under navnet ’Preloved Remix’ vil brandet genbruge det brugte tøj til nye designs. 

Projektet sætter fokus på cirkulær økonomi og markerer brandets indsats for at mindske ressourcespild.

”Når jeg tænker på, hvor meget tøj vi har solgt de sidste 15 år, så ved jeg, at der eksisterer en enorm ressource af virkelig godt kvalitetstøj derude, som bare venter på at blive genoplivet,” fortæller stifter og kreativ direktør Charlotte Eskildsen i en pressemeddelelse.

Kunder kan fra den 8. august 2017 aflevere deres brugte Designers Remix-produkter tilbage og samtidig modtage et gavekort på 50 kr. for hvert stykke tøj. Heraf bliver der skabt nye tekstilmaterialer, som skal bruges til den nye Preloved Remix kollektion. 

De første Preloved Remix-designs bliver præsenteret under Designers Remix’ SS18-show til Copenhagen Fashion Week.

Læs også
H&M vil være 100 % cirkulær