Internationale topnavne til TOPMØDE 2017

Hør internationale toptalere fra bl.a. Alibaba, Google og Zalando, når DM&T inviterer til TOPMØDE 2017. Tilmeldingen er åben, så læs mere her, og køb billet, før det er for sent.

04.08.2017

Konkurrencedygtigheden i den globale modebranche er under pres. Danske modevirksomheder bliver mødt af heftig international konkurrence, og kompleksiteten er stigende i alle værdikædens led. Dansk Mode & Textil har derfor inviteret en række danske og internationale talere til at give deres syn på, hvad der skal til for at fremtidssikre modebranchen. Det sker, når vi inviterer til branchedag den 10.10.2017 på Docken i København.                                                                                               

Vi har nu åbnet for tilmeldingerne, så skynd dig, hvis du vil sikre din billet til det, der bliver årets arrangement i den danske mode- og tekstilbranche. Vi håber at se så mange af branchens aktører som overhovedet muligt, så køb din billet, før det er for sent.

Tilmeld dig her

Medlemmer af Dansk Mode & Textil betaler kr. 1.495 ex. moms, mens alle andre betaler kr. 2.495 ex. moms.

Vi har allerede præsenteret talere som den britiske retail-ekspert Phillippa Wagner, Singularity Univesity alumne Erick Thürmer, erhvervspsykologen Henrik Leslye og Mei Chen fra Alibaba.

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at talerrækken også byder på topnavne fra Google, Zalando, og Danske Bank, ligesom tidligere CEO i Metro International og TV2 Danmark, Per Mikael Jensen, som udenforstående, giver sit bud på, hvordan modebranchen kan ruste sig til fremtiden i benhård international konkurrencesituation.

Derudover har vi indlagt en række små overraskelser i løbet af dagens program, ligesom der er lagt i kakkelovnen til et brag af en afslutning på dagens program.

Du kan læse meget mere om talerne HER. Siden opdateres løbende.

Vi glæder os til at se dig til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017.

Thomas Klausen

KONTAKTPERSON

Thomas Klausen
Adm. direktør
tlf: 97117233 · mobil: 22220402 · tk@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil

Simon Hansen

KONTAKTPERSON

Simon Hansen
Presse- og kommunikationschef
tlf: 97117292 · mobil: 40227222 · sh@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil