Mød DM&T under modeugen

Vanen tro er DM&T repræsenteret på både CIFF og Revolver. Her kan du læse, hvor du kan møde os, og hvordan du kan gøre brug af vores lounge.

03.08.2017

Dansk Mode & Textil er naturligvis bredt repræsenteret ved den kommende modeuge i København. Det betyder blandt andet, at du kan møde repræsentanter for Dansk Mode & Textil på CIFF og Revolver. 

Dansk Mode & Textil slår igen dørene til en kombineret medlems- og  presselounge på Revolver. Loungen er lavet i samarbejde med Copenhagen Fashion Week og vil være åben for pressen samt Dansk Mode & Textils medlemmer og gæster af Copenhagen Fashion Week. På Revolver vil der være mulighed for at møde Dansk Mode & Textils rådgivere til en uformel snak.

Loungen i Bella Center er det perfekte sted til møder med kunder og samarbejdspartnere, men er også oplagt, hvis du trænger til et fortjent pusterum fra en hektisk messestand. På loungen vil du samtidig kunne møde en række af Dansk Mode & Textils medarbejdere, ligesom der er mulighed for at kigge nærmere på materialerne fra Dansk Mode & Textils Trendstudio. 

Dansk Mode & Textils lounges følger CIFF's og Revolvers åbningstider og er åbne 9. august – 11. august, og du finder os på Revolver ved hovedindgangen. I Bella Center kan du finde os på B3-212, hvor du kan booke dele af loungen til et møde under messen. Loungen kan desværre ikke bookes forud for messen, men kig forbi, så booker vi en tid til dig. Vi byder på kaffe, the og frugt alle dage.
As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil

Morten Dybro

KONTAKTPERSON

Morten Dybro
Salgs- og udviklingschef
tlf: 97117206 · mobil: 51286595 · md@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil