RAINS åbner butik i Antwerpen

Den globale ekspansion fortsætter for landets største regntøjsproducent. Nyeste skud på stammen er en butik i Antwerpen.

04.08.2017

Den belgiske modehovedstad Antwerpen får nu et nyt værn mod truende regnskyer. Danske RAINS slår 31. august dørene op til den fem i række af konceptbutikker. Det sker på Kammenstraat i det centrale Antwerpen, som er kendetegnet af et levende miljø med restauranter, kaffebarer, specialbutikker og større modebutikker. Ligesom det er tilfældet med de eksisterende RAINS Stores vil butikken i Antwerpen være fundamentet for brandets kommende lanceringer, events samt servicefunktioner. Butikken spiller også en vigtig rolle, når det kommer til at agere bindeled mellem brandets online-platform og fysiske butikker.

At det netop bliver Antwerpen, RAINS åbner den femte butik , er ingen tilfældighed. Valget af Antwerpen skyldes ”byens dynamiske kulturelle miljø og dens spirende modescene. I Belgien er RAINS allerede veletableret og repræsenteret med et bredt forhandlernetværk, hvorfor hensigten med den nye konceptbutik er at skabe et touch point, der kan give besøgende en forståelse for RAINS’ særegne, skandinaviske univers. Med en RAINS Store vil kunderne få mulighed for at opleve RAINS’ gennemgående fortælling og måden, hvorpå denne reflekteres og fortolkes i produkter såvel som i æstetik,” skriver RAINS i en pressemeddelelse.