Foto: Headstart Fashion

Aarhus afholder modefestival

I den kommende weekend afholder Headstart Fashion modefestivalen Boxmarket i Aarhus, hvor forbrugere kan møde brands i øjenhøjde.

11.09.2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Den 16. til den 17. september 2017 afholder Headstart Fashion en Pop-Up Fashion Festival på Aarhus Havn. Festivalen hedder Boxmarket og henvender sig til mode- og livstilsinteresserede.

”Hvor store og små brands leger, udvikler og samarbejder på kryds og tværs, for at give forbrugeren unikke oplevelser og et helt unikt indblik i modeverden”, fortæller Martin Munch, Fashion Entreprenør, i en pressemeddelelse fra Headstart Fashion, som han samarbejder med om festivalens konceptudvikling.

Festivalen ønsker at bygge en bro mellem forbruger og brands. Til Boxmarket er der gratis adgang og mulighed for at møde brands som blandt andre Minimum, Pilgrim og H20. 

”Med Boxmarket tilbyder vi de deltagende brands en mulighed for branding og salg i et hipt miljø på havneområdet ved Balticagade. Forbrugerne vil opleve en dynamisk og bynær festival med et sammensurium af kollektioner, co-labs, modeshow, musik, mad og drikke”, forklarer Christian Chapelle, Direktør i Headstart Fashion.

Begivenheden anvendes samtidig til at afvikle netværksaktiviteter såsom workshops, ekspertoplæg og mindre events, der har til formål at skabe innovation i branchen.

I den forbindelse afholdes Aarhus Walks on Water lørdag den 15. september. Et modeshow på vand med fokus på digital innovation.