Foto: Nybo Workwear A/S

Nybo Workwear opnår A-rating i BSCI

Nybo Workwears egen fabrik i Laos er lige blevet medlem af Business Social Compliance Initiative og har samtidig opnået den højeste A-rating i initiativet.

11.09.2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk 

Nybo Workwear arbejder med udvikling, produktion og salg af arbejdstøj. Tøjet fremstilles på deres egne fabrikker i blandt andet Laos, der nu er blevet medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI). 

Samtidig med medlemsskabet fik de også den højeste A-rating. En rating fabrikken i Laos er meget stolte af:

”Den er en forsikring og garanti over for vores kunder om, at vores produkter er fremstillet under ansvarlige og professionelle arbejdsforhold. Kunderne kan derfor føle sig helt trygge ved at aftage varer fra vores produktion i Laos”, udtaler Poul Erik Christoffersen, CEO i Nybo Asia (Laos) Co. LTD.

BSCI er en sammenslutning af 750 europæiske virksomheder, som har formuleret et fælles etisk regelsæt for indkøb og produktion i lande uden for EU. Medlemskabet udelukker børnearbejde, tvangsarbejde og alle former for diskrimination. De ansatte er desuden garanteret et sikkert arbejdsmiljø og rimelige arbejdstids- og lønvilkår. Et uafhængigt korps af auditører sikrer, at BSCI’s retningslinjer overholdes hos medlemmerne.

”Flere af vores kunder er BSCI-medlemmer, derfor var det et naturligt valg for os at blive medlem, og de har sendt os ros for den flotte A-rating”, fortæller Nybo Asias CEO, som fortsætter med at forklare, hvor de lægger indsatsens fremadrettet:

”Næste opgave bliver på det sociale område. 80% af vores medarbejder bor på fabrikken, derfor skal det også være et rart sted at kunne slappe af og hygge sig efter arbejde.”