Foto: John Henric

Svensk herremode-brand åbner butik i Danmark

Det svenske herremode brand John Henric åbner sin første butik udenfor Sverige på Strøget i København. Brandet satser samtidigt stort på e-handel.

12.09.2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Michael Kors og Armani får en ny nabo i Østergade 1 på Strøget i København. Her er det svenske herremode brand John Henric nemlig ved at åbne sine flyttekasser i deres nye butik, det skriver Habit.se.

Butikken er den første, brandet åbner uden for Sverige. I den forbindelse lancerer brandet samtidig en lokal dansk version af deres webshop:

”Med en fysisk butik på en absolut topplacering kommer vi til at give siden (den nye hjemmeside på dansk, red.) legitimitet blandt forbrugerne, og idéen er, at den med tiden kommer til at fungere som omnichannel. Vi satser på, at vi inden for to år bliver det førende brand inden for herreaccessories online i Skandinavien, ligesom vi i dag er i den svenske detailhandel”, skriver administrerende direktør John Ekström i en e-mail til Habit.se.

Brandet har i længere tid ønsket at udvide til nye markeder. I sommer annoncerede John Henric, at brandet også kiggede mod Tyskland og England i forhold til at åbne flere butikker parallelt med et stort online univers.