Må jeg udveksle informationer med konkurrenter?

Der kan ofte herske tvivl om, hvad din virksomhed må, når det kommer til samarbejdet med distributører, forhandlere mm. DM&T inviterer til kursus, så du får styr på juraen, og svar på, hvilke informationer du må udveksle med dine konkurrenter.

11.09.2017

Er du i tvivl om, hvorvidt du må fastsætte dine samarbejdspartneres videresalgspriser, er der godt nyt. Du får nemlig svar på dette og andre spørgsmål, som ofte giver anledning til tvivl i samarbejdet med virksomhedens distributører, forhandlere og andre samarbejdspartnere. De konkurrenceretlige regler kan nemlig være svært tilgængelige samtidig med, at de økonomiske sanktioner for overtrædelse er blevet voldsomt forhøjet de seneste år.

Et andet højaktuelt emne, som vi oplever stor efterspørgsel blandt vores medlemmer på, er konsignationsaftaler og håndteringen heraf. Disse aftaler bliver mere og mere anvendt og kan optræde i mange former og med mange navne som fx consignment, kommission mv. Men hvad går det egentlig ud på, hvad er fordelene og ulemperne, og hvad er forskellene mellem de forskellige typer?

Få styr på både konkurrenceretten og konsignationsaftalerne, når Dansk Mode & Textil inviterer til kursus i konkurrenceret og konsignation i Herning d. 26. september og i København d. 27. september 2017.

Se kursets spændende indhold her. Du kan tilmelde dig på kursus@dmogt.dk senest den 19. september.  

Camilla

KONTAKTPERSON

Camilla Christensen
Advokat, Handelsjura og IPR
tlf: 97117245 · mobil: 22935193 · cc@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil

Rikke Mynster Johansen

KONTAKTPERSON

Rikke Mynster Johansen
Advokat
tlf: 97117222 · mobil: 31582714 · rmj@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil