Foto: Mizuno

Sports Group Denmark tilføjer nyt brand til sortimentet

Sports Group Denmark har indgået et salgssamarbejde med det japanske sportsbrand Mizuno.

03.10.2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Den 1. oktober 2017 overtog Sports Group Denmark salgsansvaret i Danmark for det japanske sportsbrand Mizuno.

“Mizuno ønskede en stærkere repræsentation og større synlighed på det danske marked. Med aftalen med Sports Group Denmark har vi fået en stærk, strategisk partner, som kan være med til at effektuere vores nordiske strategi og vækstplan”, udtaler Børge Wetteland, der er nordisk salgsansvarlig hos Mizuno, i en pressemeddelelse.

Sports Group Denmark, der i forvejen tilbyder et sortiment på 15 sports- og fritidsbrands, er klar til at tage imod det nyeste skud på stammen:

”Vi er glade og stolte over, at Mizuno har valgt os som deres nye samarbejdspartner i Danmark. Det er vores klare mål og forventning, at vores stærke multibrand koncept vil løfte Mizuno til et nyt niveau”, udtaler direktør Bjarne Jeppesen, Sports Group Denmark.