TOPMØDE 2017: Tak til alle, der bidrog

TOPMØDE 2017 løb tirsdag af stablen med masser af inspiration. DM&T takker alle deltagere, talere og sponsorer. Få masser af nøglepointer, videoer mm. i kommende særudgave af Textuelt.

11.10.2017

350 deltagere var til stede på Docken tirsdag den 10. oktober, da Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 blev afholdt. Det var en dag med fokus på fremtiden, som dagens talere angreb fra vidt forskellige vinkler. Der var masser af håndgribelige input med fokus på blandt andet ledelse, international ekspansion, forandringsledelse, disruption og fremtidens afsætningskanaler.

Dansk Mode & Textil vil i de kommende uger følge op på dagen, og allerede i denne uge udsender vi en særudgave af Textuelt med videoer af dagens oplæg og nøglepointer fra talerne.

Allerede nu kan du dog se adm. direktør i Dansk Mode & Textil, Thomas Klausens åbningstale, som satte rammerne for gårdagens arrangement, nedenfor.

Dansk Mode & Textil vil gerne rette en tak til alle dagens talere og de mange deltagere fra branchen. Vi værdsætter, at I ville være med til at gøre TOPMØDE 2017 til årets event i livsstilsbranchen.

En særlig tak skal også lyde til dagens hovedsponsor Danica Pension samt dagens andre sponsorer: ALD Automotive, Agidon, CORNATOR, Delogue, GLS og RelateIT. Vi er glade for jeres opbakning og bidrag til topmødet.