TOPMØDE: Tilmelding lukker i morgen

Nu er det for alvor ved at være sidste udkald, hvis du vil sikre dig en billet til dette års branche-topmøde. Sidste tilmeldingsfrist er 4. oktober.

03.10.2017

I morgen aften lukker tilmeldingen til årets begivenhed i livsstilsbranchen. Mere end 300 nøgleaktører fra branchen har allerede tilmeldt sig til dagen, hvor du får inspiration til at skabe en værdikæde skræddersyet til fremtiden.

Absolutte topnavne fra Google, Alibaba og Zalando sætter fokus på, hvorfor du skal forholde dig til e-handel, Internet of Things, virtual reality, logistik og meget mere hvis du vil have succes i fremtiden. Derudover serverer eksperter fra ind- og udland værdifuld viden om dollarkursen, 3D print, verdensøkonomien, forandringsledelse, fremtidens retail og forretningsudvikling på en måde, så det kan omsættes direkte i din virksomhed.

Men efter i morgen er det for sent, så skynd dig. Se programmet og tilmeld dig via dette link: dmogt.nemtilmeld.dk/1

Alle i branchen er velkomne, og vi glæder os til at se dig til en helt igennem forrygende dag.

Talere: Michael Haswell (Google), Mei Chen (Alibaba), Kenneth Melchior (Zalando), Erick Thürmer, Hannah Robinson (Future Laboratory), Tine Choi (Danske Bank), Per Mikael Jensen (Altinget og Mandag Morgen), Henrik Leslye og Anders Lund Madsen.