Deltag i Kemiens Dag

Hvordan ser fremtidens kemikalieregulering ud, og hvordan påvirker det dig? Få svar på dette og meget mere på konferencen Kemiens dag.

14.11.2017

Kemiens Dag er en konference  giver dig et indblik i, hvordan den fremtidige kemikalieregulering tegner sig, og hvordan det påvirker virksomheder, myndigheder, NGO’er, forbrugere og andre interessenter. Konferencen afholdes i Industriens Hus den 28. november.

Du får ny viden om, hvilke europæiske og internationale initiativer der er på vej, ligesom der er gode råd til, hvad du skal forberede dig på og hvilke udfordringer der opstår. Derudover kan du blive klogere på, hvordan virksomheder kan påvirke nye initiativer og eventuel lovgivning.  

En række danske og europæiske aktører pryder dagens program, som kommer godt omkring alle hjørner af kemikaliereguleringen. Det koster kr. 1.950 ex. moms at deltage, og du kan læse meget mere om dagen i vedhæftede invitation, hvor du også finder det fulde program samt link til tilmelding.

Kemiens Dags er arrangeret af Miljøstyrelsen, DI, Dansk Erhverv, Arbejdstilsynet og en række erhvervsorganisationer.