RAINS åbner butik på Lafayette Street i New York

RAINS: Butik I New York er en milepæl

Ekspansionen fortsætter for det danske livsstilsbrand RAINS. Næste stop er New York, hvor RAINS åbner konceptbutik i næste uge. Den skal bidrage til fortsat momentum på det amerikanske marked.

09.11.2017

Af Simon Hansen, sh@dmogt.dk

Knap nok har RAINS åbnet dørene til brandets nye butik i København, før næste eventyr venter. Denne gang et større ét af slagsen, når RAINS åbner konceptbutik på 292 Lafayette Street i SoHo, New York den 15. november. Og netop den placering har RAINS store forventninger til.   

”Lafayette Street besidder den rette RAINS atmosfære. Det er et bekvemt, hipt og vidtspændende område med det rette miks af  forskellige butikker så som Supreme, Carhartt og Odin såvel som caféer og moderne restauranter. Præcis som de eksisterende RAINS butikker i Aarhus, København, Paris og Antwerpen kommer konceptbutikken i New York til at danne rammen om fremtidige produktlanceringer og events, ligesom den kommer til at styrke samspillet mellem brandets onlineplatform og fysiske tilstedeværelse,” skriver RAINS i en pressemeddelelse.

Vil løfte udviklingen til nyt niveau
Butikken i New York kommer også til at få positiv betydning for RAINS’ overordnede positionering på det amerikanske marked.

- Butikken i New York markerer en milepæl for den positive udvikling RAINS oplever i det amerikanske marked. Ud over at butikken bliver et unikt referencepunkt for både den lokale  og internationale markedsføring, vil den fungere som et vigtigt led i vores ambition om at levere et fuldbyrdet livsstilsunivers. Det er vores ambition at butikken skal løfte service og brand-oplevelsen op på et nyt niveau, og i første omgang bidrage til vores fortsatte momentum i New York. Vi har en forventning om at implementeringen af egne konceptbutikker i USA, vil løfte vores udvikling til et nyt niveau, fortæller medejer af RAINS Daniel Brix Hesselager til Dansk Mode & Textil. Han er netop nu i New York for at sikre sig, at den nye butik er helt klar til næste uges åbning.

Den 80 kvadratmeter store butik er indrettet i tråd med de andre RAINS butikker. Den afspejler RAINS’ skandinaviske udtryk med stativer i lyst birketræ kombineret med industrielle elementer. Butikken kommer til at føre et sortiment bestående af regntæt overtøj, tasker og accessories, ligesom der også bliver plads til collaborations, komplimenterende produkter og mindre pop up-markeder, som understøtter outdoor-universet.

Men RAINS hviler ikke på laurbærrene. Allerede den 24. november åbner RAINS endnu en konceptbutikbutik, denne gang i Amsterdam i byens Jordaan-kvarter.