Foto: Care of Carl

Webshop tilføjer stilguide til mænd

Den succesrige svenske netbutik Care of Carl lancerer nu en gratis rådgivningsservice, der skal hjælpe mænd med stilen.

02.11.2017

Af Simon Hansen, sh@dmogt.dk

Care of Carl har haft fart på siden grundlæggelsen i 2010. I dag omsætter webshoppen, som udelukkende henvender sig til mænd, for 175 millioner SEK. Webshoppen blev lanceret i Danmark sidste år, og nu er Care of Carl klar med et nyt initiativ. Carl Supply er navnet på en ny gratis og uforpligtende personlig stilrådgivning, hvor kunden skaber sin personlige stilmæssige profil med ønsker og behov. Ud fra dette sammensætter en af Care of Carls særlige stilrådgivere forskellige forslag til outfits, som præsenteres via e-mail eller telefon. Kunden kan vælge at købe de præsenterede outfits eller ændre i forslagene.    

- Vi kan nu tilbyde vores kunder en helt ny måde at handle tøj over nettet, med personlig rådgivning ud fra den enkelte kundes behov og præferencer. Mange mænd har sikkert prøvet at være i tvivl, når det kommer til fornyelse af garderoben og føler måske hverken at de rigtigt har tiden, interessen eller inspirationen til at sammensætte nogle gode outfits. Det er dette problem vi prøver at løse med Carl Supply – en hurtig, enkel og effektiv måde at forny din garderobe på, siger Henning Källqvist, grundlægger af Care of Carl og adm. direktør.

Forbrugerne søger enkelhed og personlig service
Care of Carl har erfaret, at forbrugerne i langt højere grad efterspørger fleksibilitet, enkelhed og personlig service, når de handler online, og det vil Care of Carl nu forsøge at imødekomme med den nye service. Tidligere har webshoppen haft funktionen Spørg Carl, som baserede sig på en regulær e-mailkorrespondance, men Carl Supply skal i end nu højere grad forenkle og forbedre købsoplevelsen for den enkelte.

- Vi lever i en tid hvor folk får mere og mere travlt og dermed også mindre og mindre tid til at tage stilling til shopping. Carl Supply er netop til for den travle mand som skal forny sin garderobe, men ikke føler at han har tid eller interessen til selv at sidde og finde på kombinationer og outfits, lyder det fra Henning Källqvist.

Ud over den regulære webshop tilbyder Care of Carl også brugerne en række redaktionelle artikler, inspiration og guides til, hvordan man(d) klæder sig.  

Carl Supply er allerede lanceret på den danske og svenske version af Care of Carl.