Foto: Markberg

Markberg fortsætter frem

Den unge accessories-virksomhed øger både top- og bundlinje i det forgangne regnskabsår.

06.12.2017

Markberg har fortsat fremgang i salget af tasker, punge og andre accessories af læder. Omsætningen er således øget med 35 % i 2016/17, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Det sker ovenpå 71 % omsætningsvækst i det foregående regnskabsår.

- Markberg er vækstet over hele linjen – både engrossalg i DK, på nære eksportmarkeder og på fjernmarkeder. Det samme gælder vores online-salg. Det er meget positivt, at alle kundetyper og alle markeder er i fremgang. Vi ser meget lyst på regnskabsåret 17/18, hvor vi forventer yderligere vækst, siger Rune Klemmensen, direktør og medejer i Markberg. Han driver virksomheden med sin – private såvel som forretningsmæssige – partner Mette Astrup.

Men det er ikke bare omsætningen, der vokser. Resultatet før skat stiger 21 % og ender dermed på 3,04 mio. kr.

Markberg har det seneste regnskabsår startet samarbejde med blandt andre stormagasinkæden Hudsons Bay i Holland. Derudover har Markberg investeret i nye shop-in-shops adskillige steder i Danmark og resten af Skandinavien i samarbejde med Illums Bolighus og Magasin.

Læs også
Markbergs regnskab viser kraftig vækst
Markberg samarbejder med prominent blogger
Markberg med fremgang over hele linjen