· Hvad er CSR ·

C

CSR - hvordan kommer vi i gang?

Når man som virksomhed står over for at skulle i gang med at arbejde med CSR eller samfundsansvar, kan det være svært at overskue området. Der er mange ord og begreber som svirrer i luften, når man taler om CSR.
Læs mere

CSR konceptet i DM&T

Få et hurtigt overblik over, hvad Dansk Mode & Textil arbejder med og tilbyder sine medlemsvirksomheder af services inden for CSR-området.
Læs mere

G

GoCSR.dk - online CSR-værktøj

Med redskabet GoCSR kan du og dine kolleger hurtigt og nemt få overblik over, hvad csr skal betyde for jeres virksomhed. Csr eller social ansvarlighed handler om at passe godt på mennesker og miljø samtidigt med, at man har en succesfuld forretning. GoCSR hjælper jer til at finde ud af, hvad jeres virksomhed vil få mest ud af at arbejde med. Klik her for at prøve GoCSR!
Læs mere

I

Inspiration til CSR-aktiviteter

Bogen "Overskud med omtanke" giver overblik og masser af ideer til CSR-aktiviteter i virksomheder, der vil arbejde med social ansvarlighed.
Læs mere

W

Work2Learn - det skal personalet vide

Dansk Mode & Textil deltager i et multi stakeholder projekt, Work2Learn, med Red Barnet, skandinaviske tekstil virksomheder, Håndværksrådet og NGO’er.
Læs mere