· Leverandørstyring ·

B

Bangladesh - branchen til orienterende møde om aftale

Som en del af udmøntningen af den danske tekstilbranches partnerskabsaftale med regeringen om at forbedre forholdene i Bangladesh var 29 repræsentanter for den danske tekstilbranche i går mødt frem til et orienterende møde om den internationale aftale om brand – og bygningssikkerhed i Bangladesh.
Læs mere

Bangladesh ulykken - hvad lærte vi

Efter den tragiske ulykke i Bangladesh er der blevet arbejdet på højtryk for at skabe forandringer i Bangladesh. Alle parter er gået sammen om at løfte opgaven i erkendelse af, at opgaven er kompleks og kræver, at alle parter bidrager.
Læs mere

C

Code of Conduct - hvad er det?

En Code of Conduct, CoC, er et sæt retningslinjer, som gælder for ens måde at drive forretning på. Typisk adresserer en Code of Conduct menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.
Læs mere

R

Restricted Substances List - MODINT & GermanFashion

Dansk Mode & Textil samarbejder med vores hollandske og tyske søsterorganisationer om en Restricted Substance List.Samarbejdet omfatter endvidere en oversigt over internationale brandkrav til tøj.
Læs mere

T

Tekstilproduktion i grøn verdenselite - Tirupur

Siden den indiske landsret i 2011 satte en effektiv stopper for forureningen fra 754 farverier ved at lukke for strømmen, har tekstilproduktionen i byen Tirupur været lukket mere eller mindre ned. Men en omstillingsproces til verdens bedste spildevandsrensning synes at have skabt grobund for nytænkning, og Tirupur er nu i færd med at sætte sig selv på verdenskortet som verdens ’grønneste’ inden for tekstilproduktion.
Læs mere