· Digital ·

Her finder du rådgivning og information om de digitale emner, der påvirker branchen. Systemvalg, digital kommunikation og e-handel er bare nogle af de emner, du får hjælp til at tackle.

B

B2B løsning - behov for særlig fokus

Værktøj til egne sælgere, støtte til agenter og distributører og self-service til whole sale kunder; kort sagt B2B løsning. Mange af branchens virksomheder har allerede mere eller mindre sådan en løsning og andre overvejer hvor langt man skal gå. I denne artikel prøver vi at give nogle tips til, hvad man skal have særlig fokus på.
Læs mere

Branchesystem - hvad er bedst?

Hvilket branchesystem er det bedste for min virksomhed? Et spørgsmål som ikke lader sig besvare uden noget forarbejde. Leverandørerne har de seneste år delt sig mere op i deres valg af løsningsmodeller, og her får du nogle tips til, hvordan man får valgt rigtigt.
Læs mere

Business Intelligence - genvejen til kunderne

Hvad enten man som brandowner satser mest på wholesale, agenter samt distributører eller eget B2C web salg, så gælder det at salget i stigende grad digitaliseres. Med denne digitalisering er der som bekendt, med udnyttelsen af bl.a. cookies, nyhedsbreve og Google Analytics, muligheder for at kende kundernes vej til produkterne og dermed blive klogere på hvordan salget optimeres.
Læs mere

D

Domænenavne - ej dit brand på nettet

Hvem ejer netadressen til dit brandnavn på jeres kommende markeder? Forhåbentlig gør din virksomhed, for hvis en udenforstående er kommet dig i forkøbet og har købt netadresser med brandets navn, kan det koste dig dyrt. Se, hvad du skal være opmærksom på for at sikre dit brand.
Læs mere

E

E-handel - hvordan får jeg volumen

Retningspile til hvordan du får omsætningen op i næste gear. E-handel er nu smeltet helt sammen med almindelig fysisk handel, kunderne forventer at kunne bruge de touch points, som virksomheden stiller til rådighed på deres egen personlige måde. Derfor giver det mindre og mindre mening at tale om multi-, cross- og omni-channel; kunderne ser jer som ét billede, og forventer I ligeledes reagerer sådan.
Læs mere

E-handel - vær personlig men kom ikke for tæt på

To tredjedele af forbrugerne vil gerne have personlige tilbud, men kun en tredjedel ønsker personligt indhold. Samtidig er der stor forskel på hvad der forventes på de enkelte kanaler.
Læs mere

E-handels projekter - få hjælp

Kan Dansk Mode & Textil hjælpe med IT og e-handels projekter?
Læs mere

E-handler - områder man skal have styr på

Disse seks områder skal man som e-handler have styr på for at få succes
Læs mere

F

Facebook - DO's & DONT's

Som virksomhed skal man have styr på, hvad man må, og især hvad man ikke må på Facebook. Som medlem kan du her downloade en miniguide.
Læs mere

I

Internet of Things - hvad er det? - status her og nu

Big Data, Cloud, Virtual Reality, alle tre buzz words som man for få år tilbage ikke havde på den umiddelbare to-do liste. For rigtig mange brancher har det ændret sig. Således kommer det udel tvivl også til at gå med Internet of Things, i daglig tale kaldt IoT.
Læs mere

IT og projekter i mode og tekstil branchen anno 2016

Kun i meget få virksomheder møder man det synspunkt, at IT er et nødvendigt onde. Med god grund møder man til gengæld det synspunkt, at det er nødvendigt og kan være både besværligt og dyrt. Samtidig er det heldigvis også sådan at langt de fleste har fået øjnene op for at det ikke mere er en kost komponent, men i større eller mindre grad er afgørende for virksomhedens succes og dermed overlevelse.
Læs mere

IT sikkerhed - hvor sikker skal man være?

Man låser selvfølgelig døren til firmaet og slår alarmen til hvis man er den sidste som går, men når det gælder IT sikkerhed er det ikke altid en selvfølge man låser efter sig. I denne artikel får du nogle tips til eventuelle indsatsområder som ikke koster en formue, men som sætter et fornuftigt sikkerhedsniveau.
Læs mere

K

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering handler om at få dine brugere til at opfylde nogle mål. Her får du konkrete og helt grundlæggende råd i forhold til optimering af din virksomheds webshop eller hjemmeside.
Læs mere

Kundekontakt - få hjælp af IT-systemer

I en on-line verden fyldt med e-handel, business to business løsninger, sociale medier og digital marketing er det gamle mantra ”Kend din kunde” blevet om muligt endnu mere vigtigt.
Læs mere

M

Markedspladser for mode og tekstil

Handelsplatforme som f.eks. ebay, Amazon og Alibaba tiltager sig en stigende del af verdens e-handel. Lige nu har de 30% af det Amerikanske og Britiske marked og hele 90% af det Kinesiske marked. Hvordan ser det ud for mode og tekstil?
Læs mere

P

Persondataforordningen - DM&T Guide

Den 25. maj 2018 skal alle virksomheder være klar til at persondataforordningen træder i kraft.
Læs mere

Persondataforordningen - hvad er det?

EU’s nye persondataforordning påvirker din virksomhed på flere områder. Vi giver dig overblik over hvilke og hvordan.
Læs mere

Print og kopi - tjekliste til kontrakt

Køb af digitalt printudstyr er forbundet med forbrug af væsentlige ressourcer – ikke mindst i økonomisk henseende. Det er derfor af afgørende betydning at få den rigtige kontrakt på plads en gang for alle.
Læs mere

Projektstyring

Sikker styring af et projekt, starter allerede inden der er et egentligt projekt. Det handler dels om at opstille et eller flere mål, som er realistisk opnålige forretnings-, teknisk- og ressourcemæssigt, og dels om at sikre de er målbare i forhold til succesrate og kvalitet. I dette dokument beskrives nogle af de områder man bør have særlig fokus på, både i forhold til ovenstående afklaring og den senere eksekvering af projektet.
Læs mere

S

Skyen - hvordan skal virksomheden forholde sig?

Cloud, hosting, housing, skyen, dedikeret og virtuel; der er mange begreber som drejer sig om det samme dilemma. Hvor meget skal man som virksomhed selv stå for, og hvor giver det mening at outsource.
Læs mere

W

Webshop – hvad er den bedste løsning?

Du skal foretage et valg. Vil du have din egen webshop, og med hvilket formål, eller vil du benytte multibrand-webshop eller marketplaces. Måske skal du have en kombination af flere kanaler?
Læs mere

Ø

Økonomien i IT projekter

Hvordan sikrer jeg bedst muligt økonomien i IT projekter.
Læs mere