· IT-løsninger ·

B

B2B løsning - behov for særlig fokus

Værktøj til egne sælgere, støtte til agenter og distributører og self-service til whole sale kunder; kort sagt B2B løsning. Mange af branchens virksomheder har allerede mere eller mindre sådan en løsning og andre overvejer hvor langt man skal gå. I denne artikel prøver vi at give nogle tips til, hvad man skal have særlig fokus på.
Læs mere

Branchesystem - hvad er bedst?

Hvilket branchesystem er det bedste for min virksomhed? Et spørgsmål som ikke lader sig besvare uden noget forarbejde. Leverandørerne har de seneste år delt sig mere op i deres valg af løsningsmodeller, og her får du nogle tips til, hvordan man får valgt rigtigt.
Læs mere

I

Internet of Things - hvad er det? - status her og nu

Big Data, Cloud, Virtual Reality, alle tre buzz words som man for få år tilbage ikke havde på den umiddelbare to-do liste. For rigtig mange brancher har det ændret sig. Således kommer det udel tvivl også til at gå med Internet of Things, i daglig tale kaldt IoT.
Læs mere

IT sikkerhed - hvor sikker skal man være?

Man låser selvfølgelig døren til firmaet og slår alarmen til hvis man er den sidste som går, men når det gælder IT sikkerhed er det ikke altid en selvfølge man låser efter sig. I denne artikel får du nogle tips til eventuelle indsatsområder som ikke koster en formue, men som sætter et fornuftigt sikkerhedsniveau.
Læs mere

K

Kundekontakt - få hjælp af IT-systemer

I en on-line verden fyldt med e-handel, business to business løsninger, sociale medier og digital marketing er det gamle mantra ”Kend din kunde” blevet om muligt endnu mere vigtigt.
Læs mere

P

Print og kopi - tjekliste til kontrakt

Køb af digitalt printudstyr er forbundet med forbrug af væsentlige ressourcer – ikke mindst i økonomisk henseende. Det er derfor af afgørende betydning at få den rigtige kontrakt på plads en gang for alle.
Læs mere

S

Skyen - hvordan skal virksomheden forholde sig?

Cloud, hosting, housing, skyen, dedikeret og virtuel; der er mange begreber som drejer sig om det samme dilemma. Hvor meget skal man som virksomhed selv stå for, og hvor giver det mening at outsource.
Læs mere