· Rabataftaler ·

B

Bureau Veritas Danmark - rammeaftale

Dansk Mode & Textil og Bureau Veritas Danmark fortsætter det gode samarbejde og har indgået en ny og forbedret samarbejdsaftale til gavn for Dansk Mode & Textils medlemmer. Samarbejdsaftalen er en styrkelse af Dansk Mode & Textils medlemmers indsats inden for bæredygtighed.
Læs mere

D

Design - medlemsrabat på rådgivning

DM&T medlemmer får rabat på rådgivning inden for strategisk kommunikation og brand design fra Dorrit Bøilerehauge, som er tidligere direktør for Danske Designere og en anerkendt branding- og modeekspert.
Læs mere

Design - medlemsrabat på rådgivning

Hvad er din designstrategi? Har du brug for professionel sparring om design, trends, kollektions- og produktudvikling, kan du fremover få kompetent rådgivning med medlemsrabat gennem DM&Ts aftale med trendbureauet SPOTT. Se aftalen her (kræver login).
Læs mere

E

Erhvervsleasing - ALD Automotive A/S

Dansk Mode & Textil har indgået en attraktiv rammeaftale med ALD Automotive, som er en af Danmarks største virksomheder indenfor billeasing og flådestyring, og som allerede har adskillige mode- og tekstilkunder i porteføljen. ALD Automotive håndterer alt fra hele bilflåden til den enkelte bruger.
Læs mere

Euler Hermes Kreditforsikring

Euler Hermes tilbyder alle medlemmer af Dansk Mode og Tekstil skræddersyede og konkurrencedygtige produkter og services indenfor kreditforsikring og inkasso, som er tilpasset din virksomheds situation.
Læs mere

Eurocard - medlemsfordele

Dansk Mode & Textil har indgået aftale med Eurocard, der giver særlig fordelagtige vilkår til medlemmerne.
Læs mere

F

Forsikringsaftale med Topdanmark

Rammeaftale med Topdanmark for at sikre medlemsvirksomhederne den størst mulige sikkerhed kombineret med økonomiske og administrative fordele.
Læs mere

Fragt - aftale med GLS

DM&T har endnu engang forhandlet en fordelagtig aftale på plads med GLS. Ud over attraktive priser til flere eksportlande, omfatter aftalen bedre priser på levering til private via GLS PakkeShops. Aftalen er gældende for 2017.
Læs mere

Fragt - aftale med TNT

DM&T har indgået aftale med TNT, der giver medlemmer bedre priser på fragt i Danmark og udlandet. Priserne i 2017 er blevet reduceret på specifikke markeder som er efterspurgt af medlemmerne.
Læs mere

Fragt - aftale med UPS

Rabataftale for 2017 mellem UPS og DM&T tilbyder flere spændende muligheder, priser og services, der er skræddersyet til mode- og tekstilbranchen. Aftalen er forbeholdt DM&Ts medlemmer.
Læs mere

G

Gratis brug af DM&Ts mødelokaler

Dansk Mode & Textil har kontor både i Herning og København. Foreningens domiciler er - udover at være medarbejdernes arbejdssted og rammen om Dansk Mode & Textils arrangementer - også branchens hus. Virksomhederne er således velkomne til at bruge det - f.eks til konferencer, salgsmøder etc.
Læs mere

H

Hotel - aftale med Arp-Hansen Hotel Group

En rabataftale mellem Dansk Mode & Textil og Arp-Hansen Hotel Group sikrer Dansk Mode & Textils medlemmer rabat på overnatninger på hotelkædens 12 hoteller i København og Aarhus.
Læs mere

Hotel - aftale med Scandic

Dansk Mode & Textils rabataftale med Scandic giver Dansk Mode & Textils medlemmer favorable priser på overnatninger på Scandics 230 hoteller i Danmark (herunder 4 hoteller centralt i København), Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien og Polen. Priser og hoteloversigt for 2017 er klar.
Læs mere

Håndværksrådet - told- og eksportdokumenter

Medlemmer af Dansk Mode & Textil får nu 25% rabat på alle eksportdokumenter samt gratis udfyldelse og gratis ekstra rejsesæt, når de bestiller dokumenterne hos Håndværksrådet
Læs mere

M

Medlemsfordele med Danica Pension

Speciel pensions- og rådgivningsaftale for Dansk Mode & Textils medlemsvirksomheder og serviceabonnenter
Læs mere

P

Pensionsordning med storkundefordel hos Topdanmark

Dansk Mode & Textil har indgået en pensionsaftale med Topdanmark.
Læs mere

Personaletilbud - få rabat på private forsikringer

DM&T og Topdanmark har et fordelagtigt tilbud på ansattes egne private forsikringer. Vi har fornyet vores rabataftale, der tilbydes alle ansatte i DM&T's medlemsvirksomheder.
Læs mere

R

Rabataftale - arbejdsskadeforsikring

Samarbejde med Topdanmark om arbejdsskadeforsikring.
Læs mere

Rabataftale med Atradius om inkassoløsninger

Dansk Mode & Textil har indgået en samarbejdsaftale med Atradius Collections om fordelagtige vilkår for håndtering af lokale og internationale inkassosager. I får tilknyttet en kontaktperson her i Danmark, og får samtidig adgang til lokalt kendskab med 28 internationale kontorer, hvorfra der kan inddrives tilgodehavender i 96 % af verden.
Læs mere

Rabataftale med Atradius om kreditforsikring

Dansk Mode & Textil har indgået en samarbejdsaftale med Atradius om kreditforsikring på fordelagtige vilkår for Dansk Mode & Textils medlemmer.
Læs mere

Rabataftale med Creditreform Flensburg Hanisch KG

DM&T har en rabataftale med Creditreform Flensburg Hanisch KG, som giver DM&T's medlemmer og serviceabonnenter mulighed for rabat på kreditoplysninger fra Tyskland, Østrig og Schweiz.
Læs mere

Rabataftale med Experian A/S (KOB & RKI)

Dansk Mode & Textil har indgået aftale med Experian A/S (KOB & RKI), som giver Dansk Mode & Textils medlemmer og serviceabonnenter rabat på kreditoplysninger og markedsinformation.
Læs mere

Rabataftale med juridisk handelsagent og forhandlerekspert

Dansk Mode & Textil har indgået en samarbejds- og rabataftale med en af landets førende specialister i handelsagent og forhandlerforhold, nemlig advokat og PhD Jørgen Lykkegård fra advokatfirmaet TVC, Aarhus.
Læs mere

Rabataftale med Midt Factoring om factoring

Medlemmer af Dansk Mode & Textil får rabat på factoring og risikodækning hos Midt Factoring A/S. Midt Factoring A/S er en global aktør inden for factoring, risikodækning og finansservice.
Læs mere

Rabataftale med MODINT (Holland) om inkasso og "black list"

DM&T har indgået en aftale med sin hollandske søsterorganisation MODINT. Aftalen giver DM&T’s medlemmer og serviceabonnenter særligt fordelagtige vilkår ved behandling af inkassosager over hele verden.
Læs mere

Rabataftale med X&Co

Dansk Mode & Tekstil har forhandlet en attraktiv rammeaftale på plads med Xerox Partner X&Co, som er en landsdækkende leverandør af driftsikre Xerox print løsninger til kontor- samt produktionsmiljøer og allerede har adskillige tekstilkunder i porteføljen.
Læs mere

Retssagskoncept med Bech-Bruun

DM&T’s aftale med Bech-Bruun sikrer medlemmerne styr på omkostningerne, når de fører retssag. Konceptet indeholder blandt andet faste priser og gratis indledende vurdering af din sag.
Læs mere

S

Samarbejdsaftale med Bird & Bird

Dansk Mode & Textil har indgået en samarbejdsaftale med advokatfirmaet Bird & Bird, der sikrer medlemmerne kompetent rådgivning i internationale tvister.
Læs mere

Samarbejdsaftale med Hou Media

DM&T har indgået en aftale med kommunikationsbureauet Hou Media. Aftalen giver alle medlemmer adgang til en bred palet af kommunikationsrådgivning og produktion med fordelagtige rabatter.
Læs mere

Samarbejdsaftale med Mathiesen Media

DM&T har indgået en aftale med Mathiesen Media, der udgiver magasinet modebranchen.NU. Den sikrer DM&T’s medlemmer rabat på annoncering.
Læs mere

Samarbejdsaftale med Patrade og Patrade Legal

Patrade og Patrade Legal kan hjælpe DM&Ts medlemmer med registrering af IPR rettigheder samt yde juridisk rådgivning til en favorabel pris.
Læs mere

T

Topdanmark - Enkeltrejseforsikring

Topdanmark har nu udviklet en ny og billig rejseforsikring til virksomheder, hvis medarbejdere kun rejser enkelte gange om året. Forsikringen kan købes af alle og direkte på Topdanmarks hjemmeside.
Læs mere

Topdanmark - sundhedssikring medarbejderne

Som medlem eller serviceabonnent hos Dansk Mode & Textil kan I på favorable vilkår sikre Jeres medarbejdere hurtig behandling på privathospital, hvis de rammes af sygdom eller ulykke.
Læs mere

Transportforsikring - Topdanmark

Topdanmark og Dansk Mode & Textil har i samarbejde med medlemsvirksomheder lavet en ny og forbedret transportforsikringsløsning, som er tilpasset branchens særlige behov.
Læs mere

V

VOCAST - medlemsrabat på PR-platform

DM&T har indgået en aftale med firmaet VOCAST, som giver DM&Ts medlemmer rabat på en af markedets stærkeste PR-platforme.
Læs mere