CORNATOR

TRIMIT Fashion fra CORNATOR er en komplet standardløsning, der er skræddersyet til mode- og tekstilbranchen. Løsningen giver fuldt overblik over processerne i din kerneforretning med et komplet og integreret IT-system, der optimerer flowet i din værdikæde - fra design til kundeservice.

TRIMIT Fashion giver værdi allerede fra designudviklingen. Systemet gør det let at indhente priser, kommunikere med leverandører samt holde styr på produktdata. TRIMIT Fashion tilbyder enkel kollektion-, style- og sortimentsopbygning og håndterer nemt produktdata som brands og kategorier. Løsningen tilbyder fleksibel logistik- og lagerstyring med fuld indsigt i alt fra forsendelser til lagerbeholdninger. Det giver en bedre kundeservice samt konkrete besparelser på lagerbinding.

TRIMIT-løsningen rummer også fire integrerede webportaler: B2B- og B2C-Webshop, en leverandørportal samt en sælger/agentportal. Derved kan leverandører, sælgere, forhandlere og kunder tilgå relevante informationer og funktioner, kommunikere med din virksomhed samt oprette ordrer gennem den enkle og intuitive brugergrænseflade.

TRIMIT Fashion er resultatet af mere end 20 års tæt videns- og erfaringsudveksling med en lang række kunder fra mode- og tekstilbranchen.

Medlemsfordele

  • Rabat model i forhold til afklaringsfase (diagnose), der ydes 50% rabat på liste timepris
  • Rabat på software, der ydes 10% rabat på liste pris i forbindelse med første gangs køb af TRIMIT

Cases

“TRIMIT Fashion har givet os et markant bedre overblik og en meget større effektivitet i vores arbejdsgange, så vi kan betjene mange flere kunder.” - Anna Søndergaard, ejer af Becksöndergaard Copenhagen.

Cornator - Becksoendergaard

“Vi valgte TRIMIT Fashion for at blive gearet til vækst. Vores gamle system havde nået grænsen, for hvad det kunne præstere. Med TRIMIT fik vi en stærkere platform, nye muligheder og en moderne salgsportal, som understøtter vores sælgere. Med skiftet til TRIMIT er vi klar til de næste 10 års forretning.” - Brian Sørensen, COO og partner i MELTON.

Cornator - Melton

"Med TRIMIT Sales Agent har vores sælgere og agenter altid adgang til den aktuelle lagerstatus. Det præcise overblik over lagerbeholdningen er uvurderligt for os. Det forbedrer vores kundeservice, da vi altid kan svare kunden hurtigt og præcist. Det gør os ligeledes i stand til at sælge flere varer, da vi nemt kan overskue, hvilke varer der skal have ekstra fokus her og nu.”  – Nikolai Olsen, CEO, SisterS Point.

Cornator - SistersPoint


På denne side beskriver leverandøren, som Dansk Mode & Textil har indgået en rammeaftale med, sin virksomhed og løsninger til branchen. Dansk Mode & Textil står ikke til ansvar for det konkrete indhold, men videregiver blot informationerne fra virksomheden. Dansk Mode & Textil tager derfor forbehold for eventuelle fejl og mangler.