RelateIT

RelateIT (tidl. Dynateam) hører til blandt de nye IT-selskaber i Danmark. I 2010 følte vi, at tiden var moden til at etablere en partner for dansk erhvervsliv, der tænker på IT på en anden måde. Vi tror på, at IT er mere end bare IT – nemlig at vi sammen kan bruge teknologien til at udvikle virksomheder og organisationer på flere planer.

RelateIT er udvalgt som forhandler af Microsoft NAV og Pebblestone Fashion og kan tilbyde din virksomhed denne løsning. Med mere end 10.000 daglige brugere fordelt på mere end 600 virksomheder i 39 lande er Pebblestone Fashion verdens største og ikke mindst førende IT-løsning til modevirksomheder. Pebblestone Fashion understøtter processerne i din virksomhed fra design, planning, sourcing og presales til indkøb, logistik og økonomi.

Hos RelateIT mener vi, at IT skal udvikles og driftes i forhold til de mennesker, der skal bruge det. Derfor er den menneskelige faktor meget vigtig for os. IT skal ses som et kontinuerligt udviklingspotentiale – fordi mennesker udvikler sig. Derfor kalder vi vores bidrag til din virksomhed for dynamiske.

IT handler selvfølgelig om kompetencer og erfaring, men i lige så høj grad om egenskaber som ansvar, loyalitet, stabilitet og kreativitet. Og om moral, flid og ordentlighed. At skabe værdi for vores kunder kommer nemlig ikke kun ved at være gode til at programmere. Der skal mere på bordet. Derfor betaler din virksomhed ikke kun for IT-service, men for nytænkning, konkurrencekraft og effektivisering, der fører til bedre indtjening.

RelateIT vil mere med IT, så hos os er der overskud til at tale om mere end teknik. Vores medarbejdere er certificerede på systemer og processer og har alle over 10 års erfaring. Med andre ord går vi længere, end Microsoft kræver af deres autoriserede forhandlere. 

Medlemsfordele

  • RelateIT tilbyder medlemmer af Dansk Mode & Textil 50 % på foranalyse. 

Cases

”For os er Pebblestone, som produkt, det mest optimale valg. Men ligeså vigtigt er det, hvem der så skal hjælpe os med det udefra. Og her mener vi, at RelateIT er de rette i Danmark.” - Mogens Olesen, CFO, Soyaconcept A/S.

Dynateam - SoyaDynateam - Soya

”Pebblestone er et meget stærkt produkt for tekstilindustrien, som er yderst afhængig af at få mange led til at hænge godt sammen meget hurtigt. Systemet giver os flere konkurrencemæssige fordele - ordreafgivelse bliver hurtigere og mere fleksibel og kræver derfor færre ressourcer, ligesom kalkulationshåndtering foregår dynamisk.” - Mogens Olesen, CFO, Soyaconcept A/S.

Skal IT leverandører gennem nåleøjet kræver det forretningsforståelse. Èn ting er at vælge det rigtige IT system med de rigtige intentioner. Noget andet er at få det til at fungere i hverdagen. Den udfordring er processen hos Oh!by Kopenhagen Fur et godt eksempel på. Efter utilfredsstillende samarbejde med to IT leverandører, er Pebblestone Fashion fra Microsoft nu en succes i samarbejde med eksperterne fra RelateIT. Michael Stadi fra Oh!by Kopenhagen Fur fortæller hvorfor.

Dynateam - Oh by Kopenhagen Fur

Et af de store lokomotiver fra den danske modeverden på den internationale scene er Kopenhagen Fur, som i 2013 introducerede sub-brandet Oh!by Kopenhagen Fur. Det betød, at kræsne kunder verden over nu også kan få tasker og mange andre accessories i den absolutte luksusklasse med det stilsikre danske brand som afsender.

For at styre den nye forretning har man nu valgt Pebblestone Fashion – verdens førende software løsning inden for mode og tekstil. Den skræddersyede løsning er baseret på Microsoft Dynamics NAV, og er valgt af over 600 tøjvirksomheder i 39 lande.

- Vi er i vores virksomhedskultur meget fokuserede på kvalitet, så derfor vil vi også have det bedste IT system. Men desværre viste det sig, at først den ene og siden den næste samarbejdspartner kiksede i forhold til at implementere det, vi troede var det bedste. Tredje gang er så lykkens gang. Valget af RelateIT som samarbejdspartner betyder, at vi nu kører optimalt med Pebblestone Fashion, fortæller Michael Stadi, CEO hos Oh!by Kopenhagen Fur.

- RelateIT er i en helt anden liga end alle andre, vi har samarbejdet med. De har en forretningsforståelse, der betyder, at de ved, hvad der er vigtigt for os. De lytter, og de har et helt anderledes engagement i samarbejdet. De kan det, vi forventer. Og så sikrer de sig oprigtigt, at vores personale kan bruge systemet i den travle hverdag.

- De begyndte faktisk med en oprydning på det arbejde, tidligere leverandører havde lavet. Og kombineret med grundig oplæring, er vores folk nu godt rustet til at få det maksimale ud af vores investering i systemet. Det lyder måske banalt, men nu er der fx kommet overensstemmelse mellem vores Excel-beregninger og Navision systemet, det var der ikke før. Vi har også fået knivskarp lagerstyring, ordrebehandling osv. Vi vil også fremover have et tæt samarbejde med RelateITs hold, fordi det betaler sig. Deres ekspertise og hjælp er helt klart værdiskabende for os.

Hos RelateIT har Account Manager Kim Myllerup i samarbejde med deres Fashion team, hjulpet Oh!by Kopenhagen Fur godt i gang med at høste fordelene fra Pebblestone Fashion.

- Der er ingen tvivl om, at Pebblestone kan levere høj effektivitet til også danske mode- og tekstilvirksomheder. Kombineret med RelateITs tradition for fordybelse i en proces i forhold til at opnå forretningsforståelse, oplever vi forløb hos kunderne, der overrasker dem positivt. Jeg tror også, det skyldes, at vi lægger meget vægt på formidling og dialog med dem, der skal sidde med tingene i hverdagen, og så har vi i vores virksomhedskultur som fundament, at kunden skal opnå gevinst på det, vi laver. Både procesmæssigt og finansielt, siger Kim Myllerup, Key Account Manager, RelateIT.

Du kan i øvrigt læse mere om Pebblestone på relateit.dk, hvor du også kan læse hvad SoyaConcept får ud af at bruge verdens førende brancheløsning til Fashion virksomheder baseret på Microsoft Dynamics NAV.På denne side beskriver leverandøren, som Dansk Mode & Textil har indgået en rammeaftale med, sin virksomhed og løsninger til branchen. Dansk Mode & Textil står ikke til ansvar for det konkrete indhold, men videregiver blot informationerne fra virksomheden. Dansk Mode & Textil tager derfor forbehold for eventuelle fejl og mangler.