SPY

Spy er reelt en rigtig brancheløsning! Alt er lavet og tænkt med det ene formål at løse og optimere de opgaver, udfordringer og problemstillinger, som virksomheder i mode- og livsstilsbranchen står over for.

Vores mål er at give din virksomhed de bedste værktøjer og løsninger med fokus på ”let, sikkert og hurtigt”. Det er super nemt og intuitivt at arbejde i Spy. Med Spy kan I føle jer sikre, for det er svært at lave fejl. Der skal være fart på – ingen gider vente på IT.

Hvad får I med Spy

  • Fri og ubegrænset support.
  • Der er kun én version, og alle har altid den nyeste.
  • Konstant udvikling – efter behov, idéer og ønsker.
  • Spy sørger altid for, at I er instrueret eller bliver undervist i nye funktioner.
  • Vi sørger for servere til Spy inkl. fire daglige backups.
  • Rådgivning og vejledning.
  • Vi har stor brancheerfaring og deler meget gerne ud af den.
  • Betaling pr. bruger – der kan skaleres efter behov.
  • Ingen binding, ingen konsulenttimer og ingen ekstraregninger!

Fakta om Spy

+170 brands og +20.000 butikker (B2B) i over 65 lande gør allerede brug af Spy. Vores kunder har mellem 2 og +40 brugere og omsætter via Spy for ca. 2 milliarder om året. Spy blev etableret i 2010 og har 10 ansatte. 

Cases

”Spy er i høj grad med til at udvikle vores virksomhed. De lytter til de ønsker og krav, vi og vores kunder har, og hjælper os med at løse dem. At alle Spy’s kunder er fra modebranchen og har den samme IT-løsning betyder, at Spy i høj grad er et værktøj, vi kan bruge til at udvikle vores forretning. Spy er kompetente, fleksible og tilgængelige - og har altid hurtige svar og løsninger.”- Chris Dahl Coster, CEO, Coster Copenhagen (kunde siden 2011).
Coster Copenhagen

”Spy har været essentielt i forhold til udviklingen af Rains. Vi har kunnet opdele leveringerne, så de matcher vores månedlige produktionsordrer. På den måde har vi optimeret processen, så der er bedre sammenhæng mellem produktion og salg. Vi har som afledt gevinst reduceret vores fragtomkostninger.”
- Kenneth Davids, Logistic & Financial Manager, Rains (kunde siden december 2014).
Rains

”Spy har alle de funktioner og muligheder, vi har brug for. Det kan siges helt enkelt – systemet afspejler de udfordringer, virksomheder i modebranchen har.” 
- Lene Rømer Nielsen, CFO, Stine Goya (kunde siden december 2015).

”Spy har i høj grad gjort en forskel for os. Vi har fået et langt bedre overblik og fået styr på vores interne processorer – netop det gør os til meget bedre leverandører for vores kunder.”
 - Lene Rømer Nielsen, CFO, Stine Goya (kunde siden december 2015).
Stine Goya


Læs flere udtalelser fra SPY’s kunder under menupunktet Cases.


På denne side beskriver leverandøren, som Dansk Mode & Textil har indgået en rammeaftale med, sin virksomhed og løsninger til branchen. Dansk Mode & Textil står ikke til ansvar for det konkrete indhold, men videregiver blot informationerne fra virksomheden. Dansk Mode & Textil tager derfor forbehold for eventuelle fejl og mangler.