Foto: Felix Odell

Årets designer på Maison et Objet 2016 – Ilse Crawford

Vanen tro kårer designmessen i Paris, Maison et Objet, årets designer. I 2016 er det den britiske superstjerne Ilse Crawford.

06.09.2016

Danmark var flot repræsenteret på den nylig afholdte messe for design, bolig og livsstilsbranchen, Maison et Objet i Paris. Ud af 2.978 udstillere var de 92 danske. Mange af disse brands var repræsenteret i  den luksuriøse hal  7, hvor man bl.a. fandt. Gubi, Ferm Living, Normann Copenhagen m.m.

Hvert år kårer Maison et Objet en af de mest betydningsfulde designere på den internationale designscene, og i år blev det britiske Ilse Crawford, der løb med titlen ” Designer of the year”.


Ilse Crawford. Foto:Tobias Regell

Ilse Crawford har i de seneste år markeret sig så markant internationalt, at man, uden overdrivelse, kan kalde hende for et af vor tids store designikoner.

Ilse Crawford startede sin karriere som journalist og var i mange år chefredaktør på Elle Decoration UK.


Ilse Crawford har været involveret i indretningen af koncepthotellet Ett Hem i Stockholm. Foto: Magnus Marding

Efter mange år i magasinverdenen gik hun efter sin mission og passion: At få menneskets behov tilbage i designet. Og det er det, der i dag kendetegner hendes stil, som er meget funktionel og nordisk.

Hun startede STUDIOILSE i 2001, og har siden, udover sit eget design, lavet samarbejder med mange brands bl.a. Georg Jensen og Ikea. Ilse Crawford har også udført indretningsarbejde af hoteller og butikker - senest den nyåbnede Aesop-butik i København.


Ilse Crawfords design for IKEA

As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil