Bliv en del af internationalt farve-samarbejde

DM&T giver dig mulighed for at deltage i arbejdet med at udvikle fremtidens farver. Du kan deltage i den internationale farvegruppe Intercolors arbejde, hvor blandt andet franske Hermes også spiller en rolle.

26.02.2016

Nu kan du være med til at sætte dagsorden for mode- og tekstilbranchens fremtidige farveskala ved at deltage i Intercolors arbejde. Og der er plads til både at lade sig inspirere og inspirere andre. 

På opfordring af det internationale colour board Intercolor samler DM&T nu et hold af stærke danske drivkræfter, som kan være med til at udvikle fremtidens farvepalet. Og du har mulighed for at spille en vigtig rolle i det arbejde. 

Sådan arbejder Intercolor 
To gange årligt udarbejder de nationale deltagere et visionært oplæg for farver to år ude i fremtiden. Oplægget skal inspirere de andre deltagere, som efterfølgende diskuterer de forskellige oplæg. Det sker i første ombæring internt på nationalt niveau. 

Herefter når den nationale gruppe til enighed om et samlet oplæg, som ét eller flere af de nationale medlemmer efterfølgende skal præsentere for de andre landes deltagere. Det sker på et internationalt møde i en udvalgt værtsby. 

Senere på året mødes Intercolors medlemmer over to dage. Her når man frem til en endelig plan for, hvilke farver, nuancer og toner der skal være Intercolors officielle anbefaling til alt fra bilindustrien over kosmetikbranchen til mode- og tekstilbranchen. Deltagerne i Intercolor er dog udelukkende prominente navne fra mode- og tekstilbranchen. 

Intercolor er det ultimative forum, hvis du ønsker at gå i dybden med tidens farver og ikke mindst farvernes baggrund. Du kommer helt ned i detaljerne med ligesindede, passionerede kolleger, der dagligt har paletten fuld af farver. 

I øjeblikket udgør Intercolors medlemspanel 15 medlemmer fra blandt andet Storbritannien, Thailand, Spanien, Schweiz og USA. 

Kontingent og sponsormuligheder 
Intercolor er et nonprofit foretagende. Det finansieres via brugerbetaling fra de deltagende, og hvert medlem betaler årligt 400 Euro. Det dækker medlemskab af det internationale panel, afvikling af nationale møder og udgifter til deltagelse i de internationale møder. 

Derudover kan man også deltage som sponsor mod betaling af et højere beløb. Sponsorer får både det samlede danske farveoplæg samt det endelige internationale koncept og oplæg uden at have arbejdspligt eller taleret ved møderne. 

DM&T og Intercolor inviterer til informationsmøde 17. marts. Intercolors præsident Joanna Bowring vil her fortælle om gruppens arbejde. 
Invitationer til informationsmødet er blevet udsendt i denne uge.

As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil