The Eye Has to Travel / Lisa Immordino Vreeland / 2011

Foto: The Eye Has to Travel / Lisa Immordino Vreeland / 2011

Copenhagen Fashion Film Festival - et visuelt møde mellem film og mode

Spændende filmvisninger, fashion talks og en særlig prisuddeling er blot noget af det, du kan opleve under Skandinaviens største modefilmfestival.

10.02.2016

’The Skin I Wear – Gender, Body and Identity’ er teamet for dette års Copenhagen Fashion Film Festival, der allerede er i fuld gang. Fra 2. - 14. februar stiller festivalen skarpt på, hvordan mode- og filmskabere har udfordret vedholdende modestereotyper og viser film, der har sat spørgsmålstegn ved de ofte endimensionelle skildringer af køn, seksualitet, skønhed og alder.

Kom til både forpremiere og prisuddeling
I filmperioden er det blandt andet muligt at komme til forpremiere på den Oscar-nominerede ’The Danish Girl’, opleve Xavier Dolans gribende ’Laurence Anyways’ og lytte til stumfilmtoner fra det danske elektroband LYDMOR. Desuden gæster to af tidens største modefilmskabere, Kathryn Ferguson og Matthew Lambert, festivalen til en særlig film- og talk-aften.

Som noget nyt afholder Copenhagen Fashion Film Festival i år en prisuddeling på Nationalmuseet den 13. februar, hvor fokus er på international og særligt nordisk talentudvikling inden for modekortfilm. Juryen består af nogle af de bedste filminstruktører, fotografer, kunstnere og modeforskere indenfor modefilmgenren.

Det er sjette gang Copenhagen Fashion Film Festival slår dørene op til et anderledes visuelt møde mellem film og mode.

Du kan finde mere information på copenhagenfashionfilm.dk

As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil