Cecilie Bahnsen - Magasin Prisen 2016

Cecilie Bahnsen vinder DANSK Design Talent 2016

Cecilie Bahnsen vinder Magasin Fonden og DANSK Magazines pris, der sætter spot på fremtidens designere.

27.10.2016

Af Emma Klinker Stephensen, eks@dmogt.dk 

Den 27. oktober 2016 blev DANSK Design Talent – Magasin Prisen 2016 uddelt på Statens Museum for Kunst, og vinderen blev Cecilie Bahnsen. 

Prisoverrækkelsen fandt sted ved et storstilet arrangement på det københavnske kunstmuseum, hvor adskillige repræsentanter fra branchen deltog. Konkurrencen har eksisteret siden 2013 og er stiftet af Magasin Fonden og DANSK Magazine. Den skal gøre opmærksom på fremtidens designtalenter. 

Udover Cecilie Bahnsen var der tre nominerede, der desværre ikke fik del i den store præmie, som var på 500.000 kroner samt et modeshow under Københavns modeuge AW17. De tre øvrige nominerede var Muf10, Ellen Pedersen og designduoen Saks Potts. 

For at vinde skulle designerne lave en minikollektion til en artist, som blev fremvist ved aftenens festligheder. Den vindende designer have sangerinden Reem som muse. Mange kender formentlig Reem fra DRs X Factor-programmer, hvor hun fik en andenplads i foråret. 

Cecilie Bahnsen blev færdiguddannet fra Danmarks Designskole i 2007. Herefter fuldførte hun en Master i London ved Royal College of Art. Siden har Cecilie Bahnsen bl.a. været First Assisant og Print Designer for John Galliano, freelancet for Christian Dior og det Kongelige Teater og arbejdet fire år for Erdem i London. 

Vinderen findes ved at kombinere slutforbrugernes stemmer og stemmerne fra et panel bestående af branchefolk. 

As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil