Foto: Felix Odell

Design Manifesta 2017

Design Manifesta byder i det nye år igen på en aften, der står i dansk designs tegn, med inspirerende oplæg fra internationale designere og branchefolk.

29.11.2016

I det nye år inviterer Statens Kunstfond til Design Manifesta 2017. Igen byder Design Manifesta på en række internationale oplægsholdere, der har dedikeret deres liv til design.

Dette års Design Manifesta foregår under temaet Powered by Design og stiller blandt andet spørgsmålene, hvilken indflydelse har design udover anvendelse og æstetik? Hvordan kan det påvirke samfundet som helhed, og hvilken virkelighed tilbyder design os i fremtiden? Designeren og kreativ direktør Ilse Crawford, grundlægger af Interactive Africa, Ravi Naidoo og designer Hella Jongerius, kommer med hver deres bud på, hvordan design kan styrke samfund og individ.

Design Manifesta 2017 er et samarbejde mellem bl.a. Dansk Mode & Textil, Dansk Design Center, Danske Kunsthåndværkere og Designere, Design Denmark, Statens Værksteder for Kunst og Slots- og Kulturstyrelsen, og er et initiativ, der skal give den danske design- og kunstbranche muligheder for at skabe netværk nationalt og internationalt.

Kunsthal Charlottenborg sætter denne gang rammerne for en aften, der udover inspirerende oplæg også byder på mad, networking og fest.

Tid og sted:
Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K, torsdag d. 19. januar fra kl. 17.00 ‐ 23.30

Køb billet her.Fra venstre: Ilse Crawford, Ravi Naidoo og Hella Jongerius

As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil