ege samarbejder med Helene Blanche og ELLE

’FLEURELLE’ er navnet på ege tæppers blomstrede samarbejde med Helene Blanche fra Tapet-Café.

08.06.2016

Inspireret af danske blomstermarker har ege tæpper og Helene Blanche skabt ’FLEURELLE’. Blomsterne er håndmalede af tekstildesigneren Helene Blanche, der er medindehaver af Tapet-Café. Det fine print med valmuer, kornblomster, vintergækker og margeritter blev designet til dette års ELLE Style Awards.

ege bliver udfordret af designere
Tæppevirksomheden har tidligere samarbejdet med designere som Jean Paul Gaultier og Tom Dixon. Med disse samarbejder bliver ege udfordret på parametre, som virksomheden ikke normalt beskæftiger sig med.  

 – Når vi samarbejder med designere, bliver vi udfordret. Designerne er ikke bundet af de traditioner, vi har i ege. De kommer derfor med nye øjne og er et frisk pust, der kan skubbe ege i en ny retning. Det er gavnligt for os, siger Jan Magdal Poulsen, der er Marketing & Brand Manager hos ege.

Det samme gælder samarbejdet med Helene Blanche. Men der er, ifølge ege, noget særligt over ’FLEURELLE’. Det er dansk og har fået meget opmærksomhed både nationalt og internationalt. 

 – Helene Blanche er virkelig dygtig. Printet er blevet så smukt, og det har fået meget opmærksomhed, siger Jan Magdal Poulsen.

Artiklen fortsætter under billedet.


ELLE Style Awards skaber opmærksomhed
Det er ELLE, der har stået for parringen mellem ege tæpper og designeren Helene Blanche. ’FLEURELLE’ prydede både invitationer, fotovæg og den 33 meter lange løber i DR’s Koncerthus under årets ELLE Style Awards. Og netop eksponeringen gennem ELLE Style Award er positiv for ege. 

– Vi har tidligere haft et lidt støvet ry grundet vores primære salg af væg-til-væg-tæpper, men vi vil så gerne slå på, at vi også laver en masse nyt og spændende. Det er samarbejdet med Helene Blanche et tydeligt eksempel på. Og heldigvis har samarbejdet fået meget opmærksomhed efter ELLE Style Awards, siger Jan Magdal Poulsen. 

As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil