Louis Vuitton i kunstnersamarbejde med Jeff Koons

Det franske modehus tilføjer endnu en kunstner til rækken af store samarbejder.

12.04.2017

Af Cathrine Bangild, cb@dmogt.dk

 

Takashi Murakami, Richard Prince, Yayoi Kusama og Olafur Eliasson er bare nogle af de kunstnere, som gennem tiderne har samarbejdet med Louis Vuitton, og nu er turen kommet til Jeff Koons.

 

Den amerikanske kunstner er blandt andet kendt sine kæmpeskulpturer af ballondyr og møder både kritik og beundring for sine værker, som ofte går til rekordhøje priser på auktioner.

 

I samarbejdet ’Masters’ med Louis Vuitton overfører Jeff Koons gamle værker af de store kunstnere Leonardo da Vinci, Titian, Rubens, Fragonard og Van Gogh til tasker og accessories. For eksempel vil man kunne købe en af Louis Vuittons kendte tasker med da Vincis Mona Lisa på.

 

Jeff Koons har som den første kunster fået lov til at ændre på Louis Vuitton-monogrammet, så det berømte LV bliver byttet ud med JK. På taskerne vil der også være et tag formet som et af Jeff Koons værker af en oppustelig kanin, mens man inden i taskerne vil kunne læse et lille portræt af den kunstner, hvis værk er afbilledet.

 

Kollektionen er blot første kapitel i samarbejdet mellem Jeff Koons og Louis Vuitton. Tasker og accessories vil være tilgængelige fra 28. april.As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil