Foto: Olivia Frølich for Dansk Mode & Textil

Medlemstilbud: Få eksklusiv adgang til Peclers(+)

Dansk Mode & Textil har indgået en særlig aftale med det franske trendbureau Peclers. Vores medlemmer får nu en eksklusiv mulighed for at benytte onlinefunktionen Peclers(+).

08.06.2016

Peclers er i eksperter i trends og tendenser og særligt kendte for deres inspirerende trendbøger. Med denne eksklusive mulighed får du adgang til samme indhold som i de trykte trendbøger – og mere til. Med Peclers(+) har du alle værktøjer online. Det betyder, at du kan fortsætte arbejdet hjemme, når du forlader Trendstudiet hos Dansk Mode & Textil. Peclers(+) fungerer på både computer, iPad og smartphone.
I onlineuniverset kan du lave mood boards, få uddybende historier om sæsonens trends og tendenser samt downloade billeder, så du altid har dem liggende. Du kan nemt lege med farver og temaer samt mikse forskellige tekstiler og strukturer. Du kan også uploade dine egne billeder til Peclers(+) og få de forskellige farver i dit billede frem, så du kan arbejde videre med netop dem. 

På Peclers(+) får du desuden daglige inspirationsposts, ligesom du får seks stories per sæson. I disse stories får du den nyeste inspiration og uddybende information om sæsonens trends. Med adgang til Peclers(+) er du derfor altid opdateret på de nyeste tendenser. 

Som medlem af Dansk Mode & Textil kan du få 5 logins til din virksomhed, så designere og andre medarbejdere frit kan lade sig inspirere til de kommende sæsoner. 

Pris pr. virksomhed (5 logins): 500 Euro for seks måneder.

Er du interesseret i dette eksklusive tilbud skal du sende en mail til As Øland aso@dmogt.dk
Tilbuddet er kun for DM&Ts medlemmer.

As Øland

KONTAKTPERSON

As Øland
Kreativ chef
tlf: 97117291 · mobil: 51220122 · aso@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil